Scarface: The World is Yours straks ook te spelen op de Wii

Vivendi heeft bekend gemaakt dat ze werken aan een port van Scarface: The World is Yours voor de Wii. De game zal uiteraard volledig worden aangepast aan de Wii-besturing, waarbij de de Nunchuck gebruikt zal worden om te bewegen. De Wii-mote zal daarnaast te gebruiken zijn om mee te schieten en om je uit te leven met de kettingzaag. Leuk extraatje hierbij is dat het geluid van de kettingzaag uit de luidspreker van je controller te horen is. Verder zullen alle characters en voertuigen nog gedetailleerder zijn en ook de watereffecten worden verbeterd. Een releasedatum voor deze Wii-versie is nog niet bekend.

In Scarface speelde Al Pacino zijn briljante rol als Tony Montana. Tony is een vluchteling uit Cuba met een afschuwelijke hekel aan het communisme. Wanneer hij zijn geluk in Miami gaat beproeven onder het motto ‘You know what capitalism is? Gettin’ fucked!’, komt hij in aanraking met mensen uit het drugscircuit. Tony bouwt een weg op en wordt een keiharde cocaïnehandelaar en heeft geen schijntje genade met verraders.

Het veelbelovende aan de game is dat veel locaties zullen worden nagemaakt uit de film. Het kenmerkende van de film zijn natuurlijk deze locaties, welke een en al macht en jaren tachtig uit ademen. De typische roze jaren ’80 club, de straten van Miami, de haven waar de drugs binnenkomt, de villa van Tony Montana met de beroemde leus ‘The World is yours’, hopelijk zit het er allemaal in. Het verhaal wordt herschreven door David McKenna, bekend van American History X, Blow en S.W.A.T. De game gaat verder waar de film ophield. Dit betekent niet dat het spel zich af speelt in het crematorium, want voor de gelegenheid leeft Tony Montana nog. Zijn zus doet niet aan reïncarnatie en Tony staat er helemaal alleen voor, nadat zijn drugsimperium als een kaartenhuis in elkaar is gevallen. Toch blijft Tony geloven in het succes van yeyo en besluit daarom, nadat hij er even tussen uit is geweest, terug te keren naar Florida. Fucking Montana is back in fucking Miami.

Scarface: The World is Yours is vorig jaar oktober al verschenen voor de PC, Xbox, PlayStation 2 en PlayStation Portable. De Wii-versie zal ergens dit jaar nog verschijnen.

 1.   
  snowbob's avatar

  het blijft een geweldig spel

 2.   
  Ruudjee's avatar

  “If you’re fuckin’wit Tony Montana, you’re fucking with the fucking best. Back off, or I will throw my fuckin’ Wii-mote at your fuckin’ head!”

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  idd blijft een geweldig spel

 4.   
  Lasso's avatar

  ‘Why don’t stick up your Wii-controller in to your ass. See if it fits.’

  ^^

 5.   
  Tha Destiny's avatar

  wii is koel
  sacrface is koel

  wii+scarface=koooeeeel 😆

 6.   
  Uchiha linkz's avatar

  haha nice 😀