Lord of the Rings: Shadows of Angmar krijgt releasedatum en pre-order

The Lord of the Rings: Shadows of Angmar moet een uniek en onvergetelijk project worden om de magische wereld van Midden-Aarde tot een MMORPG om te toveren. De release van deze game stond vooralsnog gepland voor het eerste kwartaal van dit jaar, maar uitgever Codemasters heeft bekend gemaakt dat de precieze datum is vastgesteld op 24 april.

Daarnaast vertelde Codemasters dat er een speciale pre-order inschrijving van deze game zal zijn, het Founder’s Programma. Je kunt hiermee als een zogeheten Founder de game bestellen, waarbij er twee mogelijke abonnementsvormen zijn. Voor 149,99 euro kan je een lifetime abonnement afsluiten zonder maandelijkse kosten, of je kunt kiezen voor een abonnement voor zes maanden, waarbij je per maand 8,99 euro betaalt. Bij beide abonnementen krijg je het exclusieve voordeel om tien dagen voor de launch al toegang te krijgen tot de game en je character uit deze pre-launch periode kan je daarna gewoon meenemen zodra het spel voor iedereen toegankelijk is.

Momenteel zijn de bèta-testen nog in volle gang en je kunt binnenkort dan ook een preview van deze game verwachten hier op GamersNet.

The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is de eerste MMORPG gebasseerd op J.R.R. Tolkien’s boeken van Lord of the Rings. In deze game creëer je een eigen held die zijn roem moet halen uit de strijd om Midden-Aarde. Dit doe je met behulp van de legendarische wapens die je zelf zult moeten vinden en waarmee je de talloze strategische gevechten aan gaat. Ook in deze MMORPG moet je natuurlijk je unieke reputaties opbouwen en hiermee je vijand proberen te overtreffen. De game speelt zich af in het legendarische rijk Eriandor waar onder andere de Gouw, Rivendel en Breeg liggen. Voor Midden-Aarde vormt er zich een steeds grotere drieging uit het donkere koninkrijk Angmar. Alleen de dappersten en de sterksten kunnen de kwade legers van Sauron tegenhouden. Je zult het onder andere op moeten nemen tegen Spiders, Trolls, Orcs, Barrow Wights en de Nazgûl, maar behalve al dat kwaad kun je ook een vrolijke ontmoeting met Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, de Dúnedain of zelfs leden van het reisgenootschap zelf meemaken.

The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar zal op 24 april uitkomen voor de PC.

 1.   
  Tha Destiny's avatar

  je zou maar lifetime nemen, en het spel blijkt te zuigen 😛

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  het lijkt me best een vet spel

  en voor de verslaafde die dat gaan worden is die life-time abbo in presiepe best makkelijk