Eidos kondigt nieuwe Hitman, Just Cause en Tomb Raider aan

Eidos heeft vandaag een aantal nieuwe delen aangekondigd binnen hun bekendste franchises. Zo heeft Eidos bevestigd dat er inderdaad een vervolg op Just Cause in ontwikkeling is, maar ook dat er nieuwe delen van Hitman, Tomb Raider en Championship Manager aan zitten te komen.

    “Our future next generation console titles include new versions of Tomb Raider, Hitman and Championship Manager plus new IPs including Kane & Lynch and Crossfire. In the light of the launch of the Sony PlayStation 3 in North America in November 2006 and its planned European launch in Spring 2007 we are assessing the timing of when to launch these titles on the appropriate next generation platforms.”

Eidos gaf over de releasedata dus weinig prijs, maar gezien de launch van de PlayStation 3 over een paar maanden, zou het deze zomer wel eens raak kunnen zijn. Het is weer eens de tijd die het ons zal moeten leren.

  1.   
    Maddy's avatar

    JIPPIEEEE…Vooral Tomb Raider ๐Ÿ˜€

  2.   
    Nirusu's avatar

    Hitman hurray.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    mooi nieuwe tomb raider en just cause ๐Ÿ˜€

  4.   
    Gold_Thunder's avatar

    Jahoe: HITMAN FTW!! 8) 8)

  5.   
    Ariose's avatar

    EIDOS is weer helemaal terug! ๐Ÿ˜€ Tomb Raider is gewoon ontzettend vet, al was die zover ik weet al aangekondigt. Hitman is ook gewoon vet, en Just Cause ook. Zolang ze het maar niet gaan uitmelken! ๐Ÿ˜€

  6.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Wow Hoe kunnen ze nou doorgaan met hitman ( het is natuurlijk geweldig ) maar in het laaste deel is agent 47 de pijp uit gegeaan dat word spannend dan ๐Ÿ˜€

  7.   
    FableFreak's avatar

    hitman ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

  8.   
    luukbos89's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Wow Hoe kunnen ze nou doorgaan met hitman ( het is natuurlijk geweldig ) maar in het laaste deel is agent 47 de pijp uit gegeaan dat word spannend dan ๐Ÿ˜€ "

    untrue! heb je het spel niet helemaal uitgespeeld ?