World of Warcraft: The Burning Crusade hakt verkooprecord in mootjes!

Een erg grote verrassing is het niet te noemen, maar World of Warcraft: The Burning Crusade heeft op de eerste dag van de release gelijk al een record behaald. World of Warcraft: The Bruning Crusade ging namelijk in de eerste 24 uur dat het spel beschikbaar was maarliefst 2.4 miljoen keer over de toonbank en dit levert de Blizzard meteen het record op van de meest verkochte exemplaren in de eerste 24 uur na de release. De game ging 1.2 miljoen keer over de toonbank in Amerika, met Europa op de voet gevolgd met 1.1 miljoen exemplaren.

World of Warcraft: The Burning Crusade gaat over de eindeloze kruistocht die de Burning Legion voert om Azeroth te vernietigen. In The Burning Crusade zullen de helden van de Alliance en de Horde hun weg door de Dark Portal vinden, waarna ze in Outland belanden. Dit is het thuisland van de Burning Legion waar voor de spelers een flinke lading nieuwe dungeons, raid instances, steden en natuurlijk quests staat te wachten.
Behalve een nieuw verhaal en een nieuw landschap zal in The Bruning Crusade ook de levelcap worden verhoogd, eindelijk, van 60 naar 70. Zodra een speler level 60 bereikt heeft zal het een stuk moeilijker worden om naar een volgend level te werken. Het zal zelfs net zo lang gaan duren om van level 60 naar level 70 te komen als van level 1 tot level 60. Zodra je weer een nieuw level bereikt krijg je natuurlijk weer nieuwe spells, gaan je statistieken omhoog en kun je in nieuwe talents investeren. Behalve deze nieuwe opties zul je ook kunnen kiezen tussen twee nieuwe rassen: de Bloodelfs voor de Horde en de Draenei voor de Allience.

World of Warcraft: The Burning Crusade ligt alweer een aantal dagen in de winkels.

 1.   
  Finsj's avatar

  Dat zijn ongeveer 30 games die per seconde zijn verkocht, goed bezig bij Blizzard 8)

 2.   
  Daodan's avatar

  Lol ja dat is wel grappig als je het zo verrekent x)

 3.   
  Jawzz's avatar

  Yeeh, ik ben een van die paar miljoen kopers. ! 🙂

 4.   
  snowbob's avatar

  En in Azië dan? daar verkoopt het tog ook wel een beetje?

 5.   
  Koen's avatar

  Ja idd. Die chinezen spelen toch ook graag WoW?

 6.   
  Ruudjee's avatar

  WOW!

  ¬¬

 7.   
  Cirdan's avatar

  droog 🙄

 8.   
  Ruudjee's avatar

  Das nog zacht uitgedrukt ja.. x)