Reflections werkt aan Driver voor op de PSP

Ubisoft heeft bekend gemaakt een nieuwe Driver game te zullen gaan uitgeven. De game wordt ontwikkeld (en dat is geen verrassing te noemen) door Reflections en Sumo Digital Ltd. Driver 76, zoals de game zal gaan heten, zal uitkomen op de PSP.

Het spel speelt zich af in New York ‘from Jersey to Coney Island’ anno 1976 (valt het kwartje al?). Dat betekent dus karakteristieke auto’s, kledij, slechte muziek en andere foute dingen uit die tijd. De game is qua verhaallijn de voorloper van Driver Parallel Lines. Naast de oude vertrouwde voet/vehikel missies (27 in totaal) zullen er ook side missies zijn om een zakcentje bij te verdienen. Met dit geld kan dan bijvoorbeeld je auto worden gepimpt.

Ubisoft belooft ons bovendien dat de game een uitgebreide multiplayer zal bevatten en een aantal mini games. Zo spreekt men van een ‘Destruction Derby mode’ voor de man met frustraties in het verkeer. Pink Slip Racing, Swapt Meet en straatracen is een greep uit de overige opties. Daarnaast belooft men ook nog downloadbare content.

De game komt uit in maart 2007 en verschijnt dus op de PSP.

  1.   
    kingofthegamers's avatar

    eindlijk psp nieuws maar dit is oud nieuws voor mij:S 😥