Klassieke MA5C machinegeweer terug in Halo 3

Een nieuwe wapenfeitje over de nieuwe Halo. In Halo 3 zal namelijk de klassieke MA5C assualt rifle zitten. Na een kleine afwezigheid in de tweede titel, zal het wapen zijn come back maken, volgens de Bungie website. De MA5C is een verbeterde versie van de MA5B.

De MA5C ligt qua kracht tussen de MA5B uit de originele titel en de BR55 Battle Riffle uit Halo 2. Het wapen beschikt over een krachtige melee attack, maar heeft geen optie voor een alternatief vuur.

    The MA5C 7.62mm rifle is an air-cooled, gas-operated, magazine fed weapon designed for automatic fire. The weapon has an attached electronics suite that provides information on rounds remaining in magazine, compass heading, as well as several other “housekeeping” functions.


Halo 3 gaat logischer wijs verder waar het verhaal van deel twee ophield. Master Chief komt terug van zijn reis, terwijl er nog altijd een gigantische oorlog woedt tussen het menselijke ras, de Covenant en de Flood. De beroemde stem van Cortana spreekt in trailers over ‘het einde van de aarde’ als de oorlog een dramatisch eind tegemoet loopt.

Nieuw in de multiplayer zal de ‘mancannon’ zijn; het hulpmiddel om je snel te transporteren. Duidelijk te zien in diverse trailers is de originele lichtval met HDR-effecten en prachtige schaduwen en reflecteringen. Daarbij kan de omgeving volgens de makers aanzienlijk groter worden weer gegeven, waardoor je verder in de verte kan kijken. Duidelijk is dat deze eerste Halo titel op de Xbox360 een ongelooflijke visuele ervaring zal gaan worden.

Halo 3 zal ergens in de tweede helft van 2007 uitkomen voor de Xbox 360.

  1.   
    MC TiM's avatar

    Hell yeah, die was echt zo chill die AR, welcome back 😀 .

  2.   
    Bub’z's avatar

    *moet…..geld….verdienen*

  3.   
    Kilerden's avatar

    👿 Ze zitten ons weer lekker te maken over HALO 3 👿

    ik wil niet meer wachten 😥

  4.   
    Lasso's avatar

    Wat wil je dan?

  5.   
    Cirdan's avatar

    Halo3 maybe? 🙄

  6.   
    Gold_Thunder's avatar

    Ben ik de enige die niet op dit spel zit te wachten?! 😮