Rake klappen en stevige trappen in trailers Virtua Fighter 5

Virtua Fighter 5 wordt zoals gewoonlijk weer flink rammen geblazen en de game laat dat de laatste tijd ook volop zien. Vandaag hebben we twee stevige ingame trailers van de PlayStation 3 versie.

Virtua Fighter 5 zal een all-star cast hebben van 17 vechters, inclusief bekende personages uit de vorige delen. Nieuwelingen zijn deze keer El Blaze en Eileen. El Blaze is een Mexicaans vechtkampioen die zijn tegenstanders uitschakelt met zijn snelle Lucha Libre vechtstijl. Eileen komt oorspronkelijk uit China en gebruikt een Kung-Fu stijl die ze van haar grootvader heeft geleerd, een voormalig Kung-Fu master. Als speler heb je de mogelijkheid om je personage aan te passen door te kiezen uit diverse kostuums en items die je vechter bij zich kan dragen. Verder zal het spel 720p HD-resolutie ondersteunen.

De trailers zijn respectievelijk ook hier en hier in HD formaat te bekijken.

Virtua Fighter 5 zal in maart verschijnen voor de PlayStation 3. Een versie voor de Xbox 360 zal enkele maanden later volgen.

  1.   
    Mrn.'s avatar

    Het ziet er wel mooi uit!
    Maar ik ben ook benieuwd naar de beelden van Tekken!
    Dan zie ik wel welke ik ga halen!
    Ik denk toch wel dat het Tekken wordt 😆 !

  2.   
    MC TiM's avatar

    Gelukkig komt deze game ook naar de xbox360, want deze beat em up lijkt me wel goed worden. Weer eens een ander genre, op DoA 4 na dan zijn er vrijwel geen (goede) beat em ups.