Betreed het huis van de dwergen in trailer LotR Online: Shadows of Angmar

Nu de release van Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, die na uitstel gepland staat voor het eerste kwartaal, steeds dichterbij komt, krijgen we zoals we gewoonlijk flink wat beeldmateriaal te zien. Om het weekend mee door te komen hebben we een nieuwe trailer met mooie beelden van Thorins Hall, het kasteel van de dwergen.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is de eerste MMORPG gebasseerd op J.R.R. Tolkien’s boeken van Lord of the Rings. In deze game creëer je een eigen held die zijn roem moet halen uit de strijd om Midden-Aarde. Dit doe je met behulp van de legendarische wapens die je zelf zult moeten vinden en waarmee je de talloze strategische gevechten aan gaat. Ook in deze MMORPG moet je natuurlijk je unieke reputaties opbouwen en hiermee je vijand proberen te overtreffen. De game speelt zich af in het legendarische rijk Eriandor waar onder andere de Gouw, Rivendel en Breeg liggen. Voor Midden-Aarde vormt er zich een steeds grotere drieging uit het donkere koninkrijk Angmar. Alleen de dappersten en de sterksten kunnen de kwade legers van Sauron tegenhouden. Je zult het onder andere op moeten nemen tegen Spiders, Trolls, Orcs, Barrow Wights en de Nazgûl, maar behalve al dat kwaad kun je ook een vrolijke ontmoeting met Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, de Dúnedain of zelfs leden van het reisgenootschap zelf meemaken.

De trailer is ook in HD formaat te bekijken, dat kan hier.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is een exclusieve game voor de PC en staat gepland voor het eerste kwartaal van 2007.

 1.   
  Mrn.'s avatar

  Het ziet er wel mooi uit 🙂 !

 2.   
  Ariose's avatar

  dit ziet er zo vet uit! 😀

 3.   
  Cirdan's avatar

  wat wel vet zou wezen dat er eens per week een hele grote slagveld is. Zo als in Lord of The Rings 3. Die grote gevecht bij Gondor. maar dat het deze keer spelers zijn van de hele wereld tegen de computer gestuurde soldaten of gewoon echte tegenstanders.

 4.   
  Raymanfanman's avatar

  kei mooi man (ze moete wel wa aan de muziek doen)

 5.   
  Recon's avatar

  Iets aan de muziek doen? Hell no, juist de muziek zorgt voor dat ultieme LotR-sfeertje 😀