ParaWorld-ontwikkelaar SEK moet haar deuren gaan sluiten

Liefhebbers van RTS-games en dino’s werden vorig jaar op hun wenken bediend met de prima strategie-game ParaWorld. De ontwikkelaar van deze game, SEK, heeft helaas aangekondigd dat ze haar deuren zal gaan sluiten. Als een soort van afscheidscadeau zal SEK nog een nieuw booster pack uitbrengen, als extra uitbreiding voor ParaWorld. Volgende week zal er wat meer informatie nog volgen over deze uitbreiding, die in elk geval bestaat uit 3 nieuwe singleplayer missies, 2 nieuwe helden, 10 nieuwe dinosaurussen en 4 nieuwe multiplayer maps. Meer details over het stoppen van hun activiteiten wilde SEK nog niet geven.

In Paraworld neem jij een prehistorische mensenbeschaving onder je hoede waarbij je kan kiezen uit 3 stammen met elk 3 speelbare helden. In meer dan 20 maps in 5 klimatische zones; Toendra’s, Jungle, Steppes, Lavalandschappen en Poollandschappen, neem je het vooral op tegen dinosaurrussen. Er zitten meer dan 50 beesten in de game waarvan 40 dino’s. Een Tyrannosaurus Rex, Velociraptors, Iguanodonten, Brachiosaurussen, Stegosaurussen, een Diplodocus, het zit er allemaal in.
Elke stam heeft een andere campaign en naast het vechten met dino’s moet je resources zoeken, een beschaving opbouwen en gebouwen maken. Daarnaast kun je je units en hun wapens natuurlijk ook upgraden. Online valt er ook plezier te beleven, je kunt op Internet en op een LAN namelijk met maximaal 8 spelers in de uitgestrekte maps spelen.

Paraworld ligt al geruime tijd in de winkels voor de PC.

  1.   
    Asilaydying_Johny's avatar

    uhm… wie is dat? xD

  2.   
    soldierarjan's avatar

    ja wie zijn dat moeten denk dicht omdat niemand dat spel koopt ofzo

  3.   
    kingofthegamers's avatar

    noooit van gehoord enzoiezo games met dinos hoe bizar wil je het hebbe:S

  4.   
    Asilaydying_Johny's avatar

    ik wist dat er zulke reacties aankwamen xD

  5.   
    Koen's avatar

    Heb het spel vanmiddag nog in de eplaza zien liggen, volgens mij is het wel leuk. Is ook een pre/re-view van volgens mij.

    Edit review:
    http://www.gamersnet.nl/reviews/paraworld/

  6.   
    ChielB's avatar

    Het is geen extreem bekende game geworden, maar absoluut een zeer degelijke RTS. Zijn dino’s jouw ‘ding’ niet echt, dan zal dit niet echt wat voor je zijn. Anders is het zeker een aanrader…. 8)

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    ik heb ook nooit hier van gehoord