Rock je een weg naar de spotlights op Guitar Hero II screens

PlayStation 2-gamers hebben al uitgebreid kunnen rocken met Guitar Hero II en binnenkort is dat privilege ook weggelegd voor bezitters van een Xbox 360. Xbox Live zal een zeer riante rol spelen om gemakkelijk nieuwe songs, themes en picture packs te downloaden. Vandaag zijn er uiterst gepimpte gitaren en ruig punkhaar te zien om de vrijgegeven screenshots, maar de grote vraag is natuurlijk hoe het met het geluid te stellen zal zijn.

In Guitar Hero 2 zal het er net als in zijn voorganger er om gaan om op het juiste moment de juiste snaar weten te raken en op deze manier punten te scoren. Het spel heeft nog steeds dezelfde ontwikkelaar, alleen heeft Harmonix nu al toegezegd dat het tweede deel in de Guitar Hero een stuk moeilijker zal zijn dan de eerste en ook zal het spel bomvol zitten met allerlei multiplayer modes om je samen helemaal op uit te leven! Natuurlijk doe je dit op de twee bijgeleverde gitaren om het allemaal zo realistisch mogelijk te maken.

[SCREENSHOTS]

Lees ook Peter’s rockende review!

Guitar Hero II is al sinds vorig jaar november verkrijgbaar voor de PlayStation 2. De Xbox 360-versie zal in maart 2007 uitkomen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren