Blizzard hakt geruchten over mogelijke Wii-versie WoW in de pan

Met de next-gen consoles in de schijnwerpers komt het steeds minder vaak voor dat een game PC-exclusief blijft of wordt. Dat zagen we deze maand al bij een aantal games en het gerucht kwam ook opdagen dat WoW mogelijk naar de consoles zou gaan. Jonathan LeCraft, designer van Blizzard, maakt echter korte metten met deze geruchten en zegt dat World of Warcraft bedoeld is om met een toetsenbord te spelen. Hij deed de volgende uitspraak over een Wii-versie.

    “You really do need a keyboard to play WoW. I’ve seen some mods where people have hooked up WoW to their Wii. When I saw that I was like, well, that’s got to be pretty easy to PVP against, honestly. It’s not something we’re looking at right now.”

Wel deed LeCraft een uitspraak over toekomstige games van Blizzard met een oogje op de consoles. De succesvolle reeksen Diablo en Starcraft zullen een mogelijk doelwit zijn en LeCraft ontkende niet dat er gewerkt zal worden aan een volgende MMO. Op de vraag of deze franchises verder uitgebouwd zullen worden heeft hij het antwoord ‘misschien’ gegeven. Er dus nog hoop voor de fans die al jarenlang smeken om een gevolg op Diablo of Starcraft

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    ik heb helemaal geen gerucht gehoord dat wow naar de wii zou komen raar gerucht. maar zal wel leuk zijn je poppetje met de wii controller bewegen 😀

  2.   
    Recon's avatar

    Gerucht is een misschien een groot woord, maar de vraag of WoW wel exclusief zou blijven was nog onbeantwoord. Verder leek het ook zeer onwaarschijnlijk dus is het ‘gerucht’ niet echt onder het licht gekomen.