Launch-geruchten PlayStation 3 houden aan: straks op 23 maart?

De geruchten over de precieze launchdatum van de PlayStation 3 zijn nog steeds niet verdwenen. Verschillende data zijn al genoemd, naast 30 maart wat als eerste bekend gemaakt werd, van begin maart tot zelfs een launch in september. Het Britse advertentiebedrijf TBWA London heeft echter in een interview met GamesIndustry.biz verteld dat de Britse advertentiecampagne van de PS3 richting het einde van maart zal starten. Dit ondersteunt de suggestie van een vooraanstaande leverancier dat de console op 23 maart gelaunched zal worden.

Vorige maand berichtte de grote baas van Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), David Reeves, dat de PlayStation 3 nog steeds op schema ligt om de Europese winkels in maart te bereiken. Toch blijft het nog steeds wachten op een officiële aankondiging van Sony, voordat we met zekerheid weten wanneer de PS3-launch plaats zal vinden…

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  ach ja ik koop hem pas later heb me geld nu nodig voor me rijbewijs en me vakantie in de zomer 😀

 2.   
  kingofthegamers's avatar

  koop hem gewoon niet en koop dan een xbox360 of Wii die zijn toch veel beter

 3.   
  Ruudjee's avatar

  Jij lokt het ook echt uit hè 😛

  Ik denk, dat als de krachten van de XBOX 360 en van de PS3 helemaal worden gebruikt, ze net zo mooi zullen zijn. Dus eigenlijk maakt het geen hol uit welke je koopt. tenminste, als het je om de GFX gaat.

 4.   
  Nielskuhhveki's avatar

  ruzie maken over consoles is zowiezo dom als je de een beter vind nou das dan fijn das een mening van iedereen voor zichzelf 8)

 5.   
  Cirdan's avatar

  Reactie door kingofthegamers op maandag 15 januari, 2007 – 17:28
  koop hem gewoon niet en koop dan een xbox360 of Wii die zijn toch veel beter

  jij lokt het echt uit 🙄 achja;) ieder zijn mening over de consoles;)

 6.   
  Raymanfanman's avatar

  ik hoef geen ps3 of xbox360,wat is daar nou bijzonder aan???geef mij maar de wii

 7.   
  Dennis1's avatar

  lol die dag ben ik jarig ga ik hem meteen vragen!!!
  (duhh.. tuurlijk niet k wil 360 8) )

 8.   
  Rijstekorrel's avatar

  @kingofthegamers

  ik bepaal welke ik koop ik wil graag een ps3 en 360 ik was erg tevreden over de xbox ( na dat de s controller uit kwam de ikleine :P) en de ps2 ik heb ze alle 2.

  maar alle 3 de consoles zijn zelfs te duur op het moment rijbewijs is niet zo goedkoop en dat vind ik iets belangrijker dan een nieuwe console

 9.   
  Recon's avatar

  Als er maar geen tekorten zijn.

 10.   
  subaru's avatar

  Oke hier is mijn visie:

  Een nintendo Wii koop je als je graphics niet belangrijk vind en nog niet door hebt hoe onhandig je met een afstandsbediening ipv een controler je games moet spelen.

  Een xbox 360 koop je als je te ongeduldig bent om op de ps3 te wachten of als je goed overweg kunt met de erg playmobiel-achtige controler.

  En alleen echte gamers wachten en kopen de ps3 omdat deze gewoon de beste is punt uit.