Donkere en kleurrijke omgevingen in LotR Online: Shadows of Anmar

Na enige uitstel van Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar wordt nu geadviseerd ons klaar te maken voor dit kwartaal. Wij hebben dan ook al ons harnas aangetrokken en zooitje paarden ingeslagen om niet geheel onvoorbereid de strijd aan te gaan. We kunnen namelijk een vulkaan van een game verwachten en om de de honger te stillen krijgen we dan ook steeds meer beelden voor de kiezen geduwd. Vandaag de beurt aan vijf nieuwe screenshots die de verhouding tussen een kleine dwerg en de immens grote wereld laten zien.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is de eerste MMORPG gebasseerd op J.R.R. Tolkien’s boeken van Lord of the Rings. In deze game creëer je een eigen held die zijn roem moet halen uit de strijd om Midden-Aarde. Dit doe je met behulp van de legendarische wapens die je zelf zult moeten vinden en waarmee je de talloze strategische gevechten aan gaat. Ook in deze MMORPG moet je natuurlijk je unieke reputaties opbouwen en hiermee je vijand proberen te overtreffen. De game speelt zich af in het legendarische rijk Eriandor waar onder andere de Gouw, Rivendel en Breeg liggen. Voor Midden-Aarde vormt er zich een steeds grotere drieging uit het donkere koninkrijk Angmar. Alleen de dappersten en de sterksten kunnen de kwade legers van Sauron tegenhouden. Je zult het onder andere op moeten nemen tegen Spiders, Trolls, Orcs, Barrow Wights en de Nazgûl, maar behalve al dat kwaad kun je ook een vrolijke ontmoeting met Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, de Dúnedain of zelfs leden van het reisgenootschap zelf meemaken.

[SCREENSHOTS]

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is een exclusieve game voor de PC en staat gepland voor het eerste kwartaal van 2007.

 1.   
  Cirdan's avatar

  het heeft echt wel iets van WoW 🙄

 2.   
  mastertje's avatar

  alleen maar beter.
  hopelijk word het net zo goed als WoW 😀

 3.   
  Kilerden's avatar

  Moet je ook voor betalen zoals WoW

 4.   
  the_supremacy's avatar

  jammer dat er zo weinig rassen zijn

 5.   
  Bub’z's avatar

  hmmpf, ik kan die screens niet helemaal zien… de onder+rechterkant lijken er wel afgesneden…
  maar wat ik zie, is wel goed

 6.   
  Gold_Thunder's avatar

  Mischien kan mijn computer deze game wel aan! *Juicht* Ik was bang de graphics net als oblivion waren, en die kan mijn PC op laag draaien. xD

 7.   
  Mick.W's avatar

  Ik denk dat mmorpg nog lang niet toe zijn aan grapics van oblivion. Daar is het (volgens mij) ook te groot voor om een groot gebied en 1000den spelers fatsoenlijk te laten spelen.

 8.   
  Nirusu's avatar

  Waar blijft de gameplay?

 9.   
  Design's avatar

  Ik vroeg me juist hetzelfde af, Nirusu.