Remmen is voor watjes in screenshots Full Auto 2: Battlelines

Full Auto 2: Battlelines lijkt een perfect mengsel te worden: de game combineert auto`s met wapens, wat gaat resulteren in een complete racechaos. Eergisteren hadden we al de launch trailer ter ere van de Amerikaanse release, vandaag zijn er nieuwe screenshots vrijgegeven van de PlayStation Portable-versie.

In Full Auto 2: Battlelines zit een nieuwe Arena mode, waarin weer zes nieuwe multiplayer levels zitten. Wanneer men de omgeving vernietigd, heeft dit invloed op het circuit en de tegenstanders. Zo kunnen via brokstukken tegenstanders tot cruesli vermalen worden of worden er nieuwe short cuts gecreëerd. Met het nieuws dat de game exclusief op de Playstation 3 uitkomt, zullen er ongetwijfeld hoge verwachtingen gecreëerd worden op het gebied van destructie. Met 25 auto’s die, hoe kan het tegenwoordig ook anders, volledig gecustomized kunnen worden, 20 nieuwe tracks en 20 nieuwe wapens om vriend, vijand en track mee te bewerken, biedt de game volgens de makers voldoende afwisseling.

[SCREENSHOTS]

Full Auto 2: Battlelines zal tijdens de Europese launch van de PlayStation 3 uitgebracht worden als launchgame. Iets later zal ook nog een PSP-versie volgen.

  1.   
    denga1's avatar

    pfff wat een spel 😕

  2.   
    Ruudjee's avatar

    Dit gaat weer een flopgame voor de PSP worden denk ik.

    De PSP heeft gewoon 1 ‘probleem’: Ze willen gewoon console games maken, op een handheld en dat gaat niet! Ze moeten zich meer verdiepen in spellen zoals Locoroco, die Atari Classic gevallen.. Dat zijn handheldgames. Geen games als bijv deze of NFS Carbon ofzo.

  3.   
    ghettochild's avatar

    vind ik juist goed aan de psp

    de geporte spellen zoals tomb raider legends, en burnout en ng veel meer…
    het is voor die spellen dat ik mijn psp koop!!! de ene na de andere topper komt uit voor de psp

    en deze game ziet er volgens mij gerust fun uit!!

  4.   
    Ruudjee's avatar

    Kruip jij asjeblieft terug in die Ghetto van je.. 🙄

  5.   
    Recon's avatar

    Begin aub niet meteen te flamen als er sprake is van een meningsverschil 😉

  6.   
    ghettochild's avatar

    kmag gerust men mening uiten denk ik

    moet me daarom niet direct persoonlijk gaan aanvallen ruudjehhh, vind ik zeer onvolwassen

  7.   
    Bub’z's avatar

    mijn mening:

    GEEN 3d games op een handheld, f**k de besturing

  8.   
    n00kie's avatar

    Ik vind zelf ook, Sommige games die eerst op de Ps2 uitkwam en nu op de Psp zijn best goed, Lang niet allemaal. En verder lijkt mij dit spelletje ook wel grappig.. maar dan niet voor spelletje waar je hardcore op gaat zitten gamen maar meer voor erbij als de rest verveelt.

  9.   
    Gold_Thunder's avatar

    De enige leuke games op de PSP zijn degene die origineel zijn, dat auto rijden en schieten is niks voor een handheld, kijk maar eens naar Loco Roco en Daxtar. Dat zijn leuke games. Ik dat sony het in die richting moet gaan zoeken.

  10.   
    Ruudjee's avatar

    EENS :D!

  11.   
    Raymanfanman's avatar

    ik vind GTA eiglijk ook wel oke op e PSP maar dit racespel lijkt me wel flut

  12.   
    Design's avatar

    Deze game lijkt mij nu niet echt iets worden. 😕

    Maar om even mijn mening te geven over de discussie hierboven:
    Ik vind dat racegames juist ideaal zijn voor een handheld. Makkelijke besturing, goede grafics en het speelt lekker. Kijk naar NFS: Carbon en Burnout. Dit zijn echt wel ijzersterke games voor een handheld, hoewel ze ook op de gewone consoles bestaan.

    @ ruudjeuh
    Consolegames kunnen echt wel geport worden naar een handheld. Kijk naar NFS, Burnout, Fifa 07, GTA, etc… Dat zijn allemaal topgames voor de PSP.
    De tijd dat Tetris en Pacman toppers waren op een handheld is nu echt al lang voorbijgestreefd. Tijd voor wat vernieuwing, vind je zelf niet?

  13.   
    Ruudjee's avatar

    Neeh dat snap ik ook wel. Maar toch, de enige echt geslaagde ‘port’ vind ik nog steeds GTA Liberty City Stories. Het meest is hetzelfde gebleven, maar toch is er een hoop veranderd. en dát mis ik bij FIFA 07 ofzo.

  14.   
    Design's avatar

    Een minder goede port maakt daarom nog geen slechte game.