Guitar Hero: ’80s Edition brengt oude hits weer tot leven op de PS2

Rockers met een PlayStation 2 zullen zich ongetwijfeld nog prima vermaken met de eindejaars-topper Guitar Hero II. Toch blijft Sony zich inzetten voor de PS2 en volgens de laatste editie van Electronic Gaming Monthly (EGM) is ontwikkelaar RedOctane bezig met een heuse Guitar Hero: ’80s Edition. Het is nog onduidelijk of deze versie ook voor de Xbox 360 ontwikkeld wordt (waarvoor Guitar Hero II nog moet verschijnen), maar de kans is zeker aanwezig dat de jaren ’80 hits als downloadbare content verspreid gaan worden. Hoewel er nog geen officiële releasedatum van de ’80s Edition bekend is gemaakt, lijkt het er op dat dit deel al in de lente uitgebracht zal worden.

In Guitar Hero 2 zal het er net als in zijn voorganger er om gaan om op het juiste moment de juiste snaar weten te raken en op deze manier punten te scoren. Het spel heeft nog steeds dezelfde ontwikkelaar, alleen heeft Harmonix nu al toegezegd dat het tweede deel in de Guitar Hero een stuk moeilijker zal zijn dan de eerste en ook zal het spel bomvol zitten met allerlei multiplayer modes om je samen helemaal op uit te leven! Natuurlijk doe je dit op de twee bijgeleverde gitaren om het allemaal zo realistisch mogelijk te maken.

Guitar Hero II is sinds november 2006 verkrijgbaar voor de PlayStation 2. De Xbox 360-versie zal in het tweede kwartaal van dit jaar uitgebracht worden.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Laat dit ook op de XBOX 360 komen! Dat lijkt me wel zoooooo vet!