Ook Virtua Fighter 5 vecht mee tussen de lozingen screenshots

In de grafische oorlog waar de screenshots staan te popelen om op GamersNet geplaatst te worden laat ook Virtua Fighter 5 haar agressie los. Een zeer groot aantal rake klappen en brute actie konden we niet achterlaten op het strijdveld en bij deze dus ook tien rammende screenshots van Virtua Fighter 5.

Virtua Fighter 5 zal een all-star cast hebben van 17 vechters, inclusief bekende personages uit de vorige delen. Nieuwelingen zijn deze keer El Blaze en Eileen. El Blaze is een Mexicaans vechtkampioen die zijn tegenstanders uitschakelt met zijn snelle Lucha Libre vechtstijl. Eileen komt oorspronkelijk uit China en gebruikt een Kung-Fu stijl die ze van haar grootvader heeft geleerd, een voormalig Kung-Fu master. Als speler heb je de mogelijkheid om je personage aan te passen door te kiezen uit diverse kostuums en items die je vechter bij zich kan dragen. Verder zal het spel 720p HD-resolutie ondersteunen.

[SCREENSHOTS]

Virtua Fighter 5 zal in maart verschijnen voor de PlayStation 3. Een versie voor de Xbox 360 zal enkele maanden later uitgebracht worden.

  1.   
    Mrn.'s avatar

    Ik ga nog steeds voor Tekken 😉 !

  2.   
    Design's avatar

    Mmm… ja, misschien wel, mischien niet. Ik wil hem allesinds eerst eens spelen voordat ik vergelijk. 8)