Voel de grimmige sfeer van S.T.A.L.K.E.R. in nieuwe trailer

S.T.A.L.K.E.R. is al z贸 lang in ontwikkeling dat de game inmiddels van goud moet zijn. En misschien is dit ook wel zo, want alle beelden die we de laatste tijd te zien krijgen nu de release in zicht komt, maken ons toch wel erg nieuwsgierig. Om dit gevoel verder aan te wakkeren is er vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven met een aantal onheilspellende ingame beelden er tussendoor.

De game draait om Chernobyl, waar op 25 april 1986 een verschrikkelijke nucleaire ramp is gebeurd bij een kerncentrale. Duizenden mensen en dieren zijn op slag dood en nog vele miljoenen worden ziek door de straling die vrijkomt. Het gebied, The Zone, wordt verlaten. In 2006 gaan amateuronderzoekers, stalkers, het terrein verkennen en vinden eigenaardige dieren en monsters die door de radioactieve straling zijn verminkt en in aggresieve beesten zijn veranderd… Maar er is meer aan de hand…
Als stalker heb je de mogelijkheid om je vrij te bewegen in een straal van 20 kilometer rond het epicentrum. Tijdens het spelen krijg je een hoop ”tasks” die je zal moeten uitvoeren. Hiermee verdien je materiaal dat je kunt verkopen en zo kun je nieuwe wapens, munitie en armor kopen. Je kunt je dus min of meer vrij rondbewegen door het ongelooflijk mooie Chernobyl.

S.T.A.L.K.E.R. moet uiteindelijk 30 maart exclusief voor de PC verschijnen.

  1.   
    Paolo's avatar

    Ik vind eigenlijk dat het tijd wordt voor wat 茅chte actie. 馃槢

  2.   
    Design's avatar

    Creepy. 馃槢

  3.   
    Neolite's avatar

    lekkere game met al die radioactieve monsters 馃槢
    en dat je ze mag afknallen maakt het alleen maar leuker 馃槢

  4.   
    Ruudjee's avatar

    Damn, net of ik naar een horrorfilm zit te kijken zeg 8)