Maak kennis met je medestrijders in drietal trailers van Enchanted Arms

Enchanted Arms is nu al een paar maanden uit op de Xbox 360 en is door de meeste mensen goedgekeurd als game. Maar waar de meeste gamers op zitten te wachten is natuurlijk de PlayStation 3-versie van het spel! Helaas is het nog even wachten op de PlayStation 3 en dus ook op Enchanted Arms voor de PS3. Vandaag zijn er drie korte trailers uitgebracht, waarin we drie vrienden van de hoofdpersoon Atsuma te zien krijgen.

In Enchanted Arms staan zogenaamde ‘Golems’ centraal. Dit zijn artifacten die lang geleden door de mensen werden gemaakt om als legermacht te dienen. De Golems keerden zich echter tegen de mensheid, en begon aan een grootschalige verwoesting van de aarde. Vlak voor het einde stopten ze hier echter op onverklaarbare wijze mee, de mensheid overwon en sloot ze op onder de steden die ze herbouwden. Daarna werden er een aantal nieuwe Golems geschapen, ditmaal met vredelievende krachten.
De hoofdpersoon uit het verhaal, Atsuma, breekt perongeluk een zegen waardoor de gevaarlijkste Golem vrijkomt: de Queen of Ice. Samen met zijn vrienden Touya, Makoto, Karin en Raiga moet hij, met hun eigen legertje van Golems aan hun zijde, dit kwaad vernietigen en vechten in de oorlog tegen de Queen of Ice. De game ontpopt zich als een soort Pokemon, met monsters die je onder je hoede hebt en die turn-based aanvallen kunnen doen. Naast een behoorlijk uitgebreide singleplayermode zal er ook online ten strijde kunnen worden getrokken, op Xbox Live en het online netwerk van de PlayStation 3.

Enchanted Arms ligt voor de Xbox 360 al in de winkels, voor de PlayStation 3 verschijnt hij in maart 2007 als launchtitel. Voor meer informatie is hier de review van de Xbox 360 versie te lezen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren