Gamersnet.nl

Prijsvraagwinnaars: Star Wars: Lethal Alliance

Werden we eerder dit jaar nog overladen met Star Wars in een kinderlijke LEGO-uitvoering, deze keer is er weer goed nieuws voor fans van de échte Star Wars. Ubisoft heeft namelijk, in samenwerking met Lucas Arts, gewerkt aan een nieuwe Star Wars-game voor je handheld. De game heeft de titel Star Wars: Lethal Alliance meegekregen en GamersNET gaf in samenwerking met Ubisoft en Hasbro maarliefst vijfmaal deze game weg voor de PSP, samen met een stapel hele brute goodies! Nu hebben we de prijsvraagwinnaars voor jullie!

De pakketten die we maarliefst vijfmaal weg mogen geven bestaan uit:

En daarnaast hebben we voor de meest orginele inzending ook nog een hele speciale Darth Vader action figure, mogelijk gemaakt door Hasbro.

En wat je hiervoor moest doen? De deelnemers moesten in hun eigen microfoon of webcam een orginele tekst inspreken op Darth Vader-toon. We hebben ons vermaakt met de vele inzendingen die zijn binnengekomen, maar er kunnen er natuurlijk maar vijf de prijzen in ontvangst nemen. Hierbij dus de prijsvraagwinnaars:

De winnaars krijgen allemaal zo’n mooi pakket, en daarnaast krijgt Nootje er nog eens een hele mooie action figure bij! Alle prijsvraagwinnaars gefeliciteerd! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.