De heks laat niet met zich sollen in nieuwe trailer Bullet Witch

Na een periode van diverse uitstellingen, duiken er zo af en toe weer nieuwe beelden op van Bullet Witch. Het spel, ontwikkeld door de Japanse ontwikkelaar Cavia, zou oorspronkelijk eind juli al klaar moeten zijn, maar is al twee keer door onbekende omstandigheden verschoven. Volgens de laatste deadline zal Bullet Witch begin maart 2007 uitkomen in Europa. De nieuwe trailer die we hebben opgedoken laat weer een stevig stukje gameplay zien met enkele magische aanvallen.

Het jaar is 2013 en de mens staat op het randje van de afgrond in de strijd tegen de demonen. Je neemt de taak van Alicia op je, een heks die de massavernietiging van de mens heeft overleefd en de wereld kort en klein moet slaan van al het kwaadaardige gespuis wat er op de planeet rondloopt. Dit kan je als heks doen door verschillende spreuken op je tegenstanders los te laten, maar je kan het natuurlijk ook gewoon simpel houden door je vijanden als schietschijf te gebruiken. Dit kan natuurlijk met de hedendaagse hap aan wapens maar ook met een origineler wapen: de Run God. Dit is een soort apparaat die Alicia om haar heeft en gebruikt kan worden als shotgun, machine gun of sniper. Deze third-person actie game zal je dus voornamelijk bezighouden met het afslachten van de meest mistvormde demonen, maar heeft tevens rpg-achtige trekjes. Je kunt bijvoorbeeld als speler Alicia upgraden met de skill points die je krijgt nadat je een level hebt afgesloten. Zo komt er naast het eenzijdige hersenloos knallen ook nog een beetje tactiek kijken, wat het spel hopelijk wat leuker zal maken.
Bullet Witch heeft de Xbox Live mogelijkheden, maar het spel zal niet online te spelen zijn. Rankings en downloadbare contents zullen alleen gebruik maken van deze optie. Zo zullen er wel bijvoorbeeld nieuwe kostuums voor Alicia en missies te downloaden zijn.

De trailer in hd-kwaliteit is via deze link te downloaden.

Bullet Witch zal begin maart 2007 voor de Xbox 360 verschijnen.

  1.   
    Ariose's avatar

    dit kan volgens mij best wel een leuke game worden

  2.   
    Tom's avatar

    Terwijl ze schiet lijkt ze alleen maar te strafen, of is die speler nou weer zo slecht?

  3.   
    ChielB's avatar

    Houd er maar rekening mee dat het nooit de meest sterke spelers zijn. 😉