WarioWare: Smooth Moves onder de loep op nieuwe beelden

De exclusieve Wii-titel WarioWare: Smooth Moves heeft onlangs een releasedatum in Europa van 12 januari gekregen, wat dus helemaal niet zo ver weg is. Smooth Moves zal de laaste WarioWare in de reeks zijn en komt in tegenstelling tot de vorige titels niet meer op de Nintendo DS of GBA. Vandaag hebben we een nieuwe preview vers van GameTrailers voor jullie, die de lollige minigames in hun volle glorie toont en wat zinnig achtergrondcommentaar geeft.

En jawel, Wario is weer terug en ditmaal op de Wii. Waar hij op de DS al een grote hit had met Wario Ware: Touched!, doet hij het waarschijnlijk op de Wii nog eens dunnetjes over. De kenmerkende minigames van slechts enkele secondes zijn namelijk wederom aanwezig en in een zeer chaotisch, hectisch maar vrolijk jasje gestopt. Onder het selecte aantal minigames waren games als hamertje tik, hoelahoepen, deuren openen, gewichtheffen, evenwicht bewaren, autorijden, banaan schudden en ga zo maar door. Bij iedere minigame moet de Wiimote weer anders vast gehouden worden, wat zeker zorgt voor de nodige stress wanneer je hiermee te laat bent en je zodoende een achterstand hebt in je minigame. En dat leidt weer tot de nodige hilariteit. Smooth Moves is kortom een verzameling knotsgekke minigames waarvan je je af en toe afvraagt of Nintendo niet teveel saké heeft gedronken bij het maken ervan. En ja, dat is een goed iets.

WarioWare: Smooth Moves zal vanaf 12 januari exclusief voor de Wii in Europa te vinden zijn.

  1.   
    just_chris's avatar

    prachtig hoe ze dit allemaal verzinne 😀

  2.   
    Ruudjee's avatar

    1 woord; Meesterlijk!

  3.   
    Tom's avatar

    Precies dezelfde stijl als die op de DS, vond ik zeker leuk. Maar ik denk niet dat dit een lange termijn game wordt. Hoewel ik altijd wel val voor de originele en vage mini-games van Wario.