Crackdown krijgt een tijdelijk extraatje: Halo 3 multiplayer beta

We hebben de laatste tijd al veel screens en trailers van Crackdown langs zien komen. De extreme actie en vlotte gameplay moeten de game tot een ware sensatie maken. Iets dat misschien nog wel meer sensatie teweeg kan brengen, is het gerucht dat Crackdown na de release tijdelijk een multiplayer beta van Halo 3 zal bevatten. Een ingescande pagina van de laatste editie van GamePRO magazine lijkt dit te onthullen. Hoeveel invitations voor de Halo 3 beta beschikbaar zullen komen en voor hoelang deze actie zal lopen, is vooralsnog niet bekend. Toch lijkt het zeker goed nieuws voor de fans van Halo en een leuke meevaller voor iedereen die al van plan was om Crackdown te kopen.

Crackdown zal enige gelijkenissen vertonen met het overbekende Grand Theft Auto, de grote vrije spelwereld, de vele mogelijke missies en het feit dat je zelf mag kiezen wat je gaat doen. Toch zal Crackdown geen simpele kloon zijn, want het schotelt je een hoofdpersoon voor die over extreme krachten beschikt en verder wordt dit alles geheel voorzien van over-the-top actie. Deze samensmelting moet voor een unieke game zorgen, waarin jij moet zien af te rekenen met misdadigers, gangs en beruchte kingpins.

Crackdown zal op 23 februari verschijnen voor de Xbox 360.

 1.   
  Bumshakalakabum's avatar

  Beetje flauw dit want nu gaan de Halo fans die bijv. niet eens van plan waren Crackdown te gaan kopen dat toch maar gaan doen omdat er een Halo 3 Beta Multiplayer versie bij zit 🙄 want ik was namelijk niet van plan Crackdown te gaan kopen omdat ik een tijdje terug Gears of War nog had gekocht 🙂 Ik wacht wel af totdat de European Gamers zich kunnen in schrijven voor de Halo 3 Mp beta versie 🙁 totdat tijd kan ik allene nog maar hopen dat ik bij het groepje europeese gamers zit die de beta versie mogen spelen..

 2.   
  ChielB's avatar

  Het is niet echt flauw te noemen, maar meer een stukje marketing van Microsoft… 😉

 3.   
  Tom's avatar

  Een wat zwakke marketing moet ik zeggen, zet gewoon een Beta op Marketplace en vraag er eventueel nog wat MS-puntjes voor. That’s it.

 4.   
  Gold_Thunder's avatar

  Je moet wel erg gestoord zijn om een game te kopen van 60 goudstukken om daarna alleen de Halo Beta Multiplayer te willen spelen. Het is eerder een leuk extratje en slim van de Crackdown makers, want ik denk wel dat er een paar Halo Nerds zijn die deze game nu gaan kopen.

  En als ik moest kiezen tussen Crackdown en Halo 3, dan zou ik voor Crackdown kiezen.