Neem deel aan de rondleiding in trailer LotR Online: Shadows of Angmar

Erg veel krijgen we nog niet te zien van Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, maar zo nu en dan mogen we het een en ander bewonderen. We hadden een paar dagen geleden al wat screenshots; vandaag hebben we een vrolijke trailer, met beelden van hoe het er ongeveer uit moet gaan zien.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is de eerste MMORPG gebasseerd op J.R.R. Tolkien’s boeken van Lord of the Rings. In deze game creëer je een eigen held die zijn roem moet halen uit de strijd om Midden-Aarde. Dit doe je met behulp van de legendarische wapens die je zelf zult moeten vinden en waarmee je de talloze strategische gevechten aan gaat. Ook in deze MMORPG moet je natuurlijk je unieke reputaties opbouwen en hiermee je vijand proberen te overtreffen. De game speelt zich af in het legendarische rijk Eriandor waar onder andere de Gouw, Rivendel en Breeg liggen. Voor Midden-Aarde vormt er zich een steeds grotere drieging uit het donkere koninkrijk Angmar. Alleen de dappersten en de sterksten kunnen de kwade legers van Sauron tegenhouden. Je zult het onder andere op moeten nemen tegen Spiders, Trolls, Orcs, Barrow Wights en de Nazgûl, maar behalve al dat kwaad kun je ook een vrolijke ontmoeting met Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, de Dúnedain of zelfs leden van het reisgenootschap zelf meemaken.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is in ontwikkeling voor de PC en staat gepland voor het eerste kwartaal van 2007.

 1.   
  Ariose's avatar

  dit gaat volgens mij zo vet worden!

 2.   
  felixoika's avatar

  kun je ook in de oude hoofdstad van arnor komen (fornost)?

 3.   
  Koen's avatar

  Waarom zit de echte LOTR muziek er niet bij 🙁

 4.   
  the_supremacy's avatar

  zo, voor de eu beta ingeschreven 😀

 5.   
  micor's avatar

  Deze word zoo vet! (hoop ik) maa rik ga um ckr kope 😀

  trouwens allemaal een prettige kerst en een gelukkig nieuw jaar!

 6.   
  Wouter's avatar

  Hetzelfde aan iedereen!! 😀

 7.   
  Design's avatar

  Terug on-topic nu?
  Je kerstwensen kan je hier overmaken 😉 :
  http://www.gamersnet.nl/index.php?display=newsitem&id=11060