Nintendo reageert op de geruchten over Wii Sports 2

“Slechts geruchten en speculatie”, zegt Nintendo van de geruchten over Wii Sports 2. NGC France wist te vertellen dat er nu al een tweede deel in ontwikkeling is waarin je onder andere kunt zwemmen en basketballen.

Wii Sports was in Japan de best verkopende titel bij de launch van de Wii, in Europa en de VS kreeg je het spel zelfs gratis bij aanschaf van de console. Nintendo is natuurlijk erg blij met alle aandacht voor de titel: “We’re really pleased with the reaction to Wii Sports – from people completely new to gaming to the hardcore fans everyone has taken to it straight away. It might just be the most popular game this Christmas in homes across the UK.”

Nintendo geeft officieel dus nog niets toe, maar het zou een logische stap zijn als er een tweede deel zal worden gemaakt. Wellicht met een online functie? Meer nieuws zal ongetwijfeld volgen.

 1.   
  Grashopper's avatar

  dope shit

 2.   
  Paolo's avatar

  Ik denk wel dat de game er komt.

 3.   
  Copyc@t's avatar

  Nee alsjeblieft niet wat een ruk “game”. het was meer een Wiimote demonstratie als wat anders, logisch dat die veel “verkocht” is, je kreeg die meuk er gratis bij……..

 4.   
  Recon's avatar

  In Japan niet.