Heftige screenshots Crackdown niet voor de poes

Crackdown pakt nog even flink uit zo vlak voor het nieuwe jaar, want we hadden vandaag al een trailer en het nieuws dat er twee demo’s aan zitten te komen. Om deze vrijdagavond toch n贸g wat extra pit te geven zijn er een aantal heftige screenshots vrijgegeven.

Crackdown zal enige gelijkenissen vertonen met het overbekende Grand Theft Auto, de grote vrije spelwereld, de vele mogelijke missies en het feit dat je zelf mag kiezen wat je gaat doen. Toch zal Crackdown geen simpele kloon zijn, want het schotelt je een hoofdpersoon voor die over krachten beschikt en verder wordt dit alles geheel voorzien van over-the-top actie. Deze samensmelting moet voor een unieke game zorgen, waarin jij moet zien af te rekenen met misdadigers, gangs en beruchte kingpins.

[SCREENSHOTS]

Crackdown moet op 23 februari exclusief verschijnen voor de Xbox 360.

 1.   
  ethenicx's avatar

  ja ziet er opzich wel netjes uit.
  alleen de graphs zijn wel wat minder

 2.   
  Bumshakalakabum's avatar

  * Je moet deze game spelen om te zijn wat voor graphs het heeft.. en die zijn niet iniedergeval te vergelijke met GoW ofzo maar meer met Saints Row maar dan met een Cartoon styltje en ik weet het want ik heb deze game gespeelt op de Gameplay “06 馃槈

 3.   
  MC TiM's avatar

  De game heeft op zich potentie, maar dat hebben zo veel games voor de x360, waar heel wat pareltjes tussen zitten (of in wording zijn) en je moet uitblinken om er boven uit te steken en ervoor te zorgen dat het een topper wordt. Deze steekt erbij mij in ieder geval niet boven uit.