Opnieuw patch voor Rainbow Six: Vegas

Al kort na de release van Rainbow Six: Vegas verscheen de eerste patch. Hoewel deze upgrade zeker een aantal bugs fixte, waren er nog altijd problemen. Met de v1.02 patch zijn er wederom enkele problemen verholpen. De patch download je hier.

De problemen liggen en lagen bij Rainbow Six: Vegas vooral bij het aanbrengen van veranderingen in de settings van een multiplayer server. De game liep dan vaak vast of crashte in zijn totaliteit. Verder zal de curser geen gekke fratsen meer uithalen na ALT + Tab, de versie van de game zal in het menu te zien zijn en zijn er diverse verbeteringen met betrekking tot granaten.


Rainbow Six: Vegas speelt zich, hoe kan het ook anders, af in Las Vegas. Al daar moet team Rainbow de stad behoeden voor een terroristische organisatie. Dit team bestaat uit nieuwe gezichten (Logan Keller, team leader/recon; Michael Walter, heavy weapons/demolition en Jung Park, long range/electronics). Je teamleden zullen je ondersteunen in vuurgevechten bij bekende locaties in Vegas zoals Fremont Street, the Strip en de ontelbare casino’s die Las Vegas rijk is.

Je teammaten zullen er niet voor Jan met de hele korte achternaam zijn. Ze zullen suggesties geven om bijvoorbeeld een muur op te blazen, een computer te hacken et cetera. Daarnaast kun je met behulp van snake cams tegenstanders aanwijzen die ingerekend moeten worden door je teamleden. Volgens Ubisoft biedt de nieuwe generatie console mogelijkheden om de AI eng goed te maken. Daarnaast zal zo als altijd een multiplayer aanwezig zijn, waarin wederom een mode zit om je personage beter uit te rusten, als beloning van behaalde prestaties (zoals we al zagen in Rainbow Six: Lockdown).

Rainbow Six: Vegas is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en PC. Op 19 januari 2007 zal de game op de PSP uitkomen. Voor de PlayStation 3 zal de game tijdens de launch op 30 maart 2007 uitgebracht worden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren