Kleine mannetjes met grote voeten in screens LotR Online: Shadows of Angmar

Veel krijgen we niet te zien van Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, maar zo nu en dan mogen we eens wat screenshots bewonderen. Zoals vandaag bijvoorbeeld, want er zijn vijf nieuwe screens vrijgegeven.


Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is de eerste MMORPG gebasseerd op J.R.R. Tolkien’s boeken van Lord of the Rings. In deze game creëer je een eigen held die zijn roem moet halen uit de strijd om Midden-Aarde. Dit doe je met behulp van de legendarische wapens die je zelf zult moeten vinden en waarmee je de talloze strategische gevechten aan gaat. Ook in deze MMORPG moet je natuurlijk je unieke reputaties opbouwen en hiermee je vijand proberen te overtreffen. De game speelt zich af in het legendarische rijk Eriandor waar onder andere de Gouw, Rivendel en Breeg liggen. Voor Midden-Aarde vormt er zich een steeds grotere drieging uit het donkere koninkrijk Angmar. Alleen de dappersten en de sterksten kunnen de kwade legers van Sauron tegenhouden. Je zult het onder andere op moeten nemen tegen Spiders, Trolls, Orcs, Barrow Wights en de Nazgûl, maar behalve al dat kwaad kun je ook een vrolijke ontmoeting met Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, de Dúnedain of zelfs leden van het reisgenootschap zelf meemaken.

[SCREENSHOTS]

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is in ontwikkeling voor de PC en staat gepland voor het tweede kwartaal van 2007.

  1.   
    Krizzle's avatar

    LotR is natuurlijk wel een goed thema voor een MMORPG. Ziet er leuk uit!

  2.   
    Dirkiee Pooh's avatar

    Mooi graphs voor een MMORPG!! 😀