Clive Barker’s Harker rekent af met de vampiers in bloederige trailer

Ontwikkelaar The Collective heeft enkele maanden terug al bekend gemaakt dat ze hard aan het werk zijn met de spannende vampier-game Harker. Hoewel de naam vrij apart klinkt, is het echter gewoon de naam van het hoofdpersonage. Hoewel er nog geen uitgever is gevonden voor de game, lijkt het er op dat Harker op alledrie de next-gen consoles zal verschijnen. Vandaag hebben we in elk geval al een eerste trailer voor jullie opgevist, waarin Harker zich eens flink uitleeft met een paar vampiers.

In Harker speel je de harde en medogenloze Jonathan Harker die op een persoonlijke wraakmissie is om alle vampiers uit te roeien, nadat zijn geliefde Mina ten prooi is gevallen aan Dracula. De gameplay zal bestaan uit een combinatie van jagen en close-combat. Allereerst zal je door spoorzoeken en verkennen de monsterlijke killers moeten vinden. Vervolgens kan je niet zomaar de vampiers neerschieten, maar zal er een speciaal close-combat systeem zijn om de wezens op een brute doch effectieve wijze om te brengen. Moorden gaf nog nooit zoveel voldoening.


De trailer in hd-kwaliteit is via deze link te downloaden.

Harker staat voorlopig gepland voor 2008 en zal verschijnen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en Wii.

  1.   
    Cirdan's avatar

    wow 😮 dat ziet er vet uit:D

  2.   
    ChielB's avatar

    Ook zo’n lekkere plet-actie, lijkt wel een beetje op van die kills uit The Punisher.

  3.   
    meatball's avatar

    ziet er niet bepaald geweldig uit, en dat moet dan ook nog in 2008 uitkomen, zelfs volgend jaar komen er mooier games uit.(crysis, Unreal T 2007 Etc)

  4.   
    Ruudjee's avatar

    Shiiit, hoe vet wordt het om met de Wii-mote een arm van zo’n geval er af te rukken :O

  5.   
    ChielB's avatar

    @meatball: je moet natuurlijk niet alle games aan de grafische toppers gaan meten. Dan wordt het erg lastig om nog echt tevreden te zijn met een game. En dat het er nu zo uit ziet wil nog niet zeggen dat dat straks bij de uiteindelijke versie ook zo is. Ze hebben nog genoeg tijd om er aan te sleutelen… 8)