PSP krijgt meer PSone-games ter beschikking

Sony heeft binnenkort in de planning staan om een groter aantal PSone-titels naar de PSP over te zetten. Deze koop je niet op je dooie gemak in de winkel, maar een PlayStation 3 is vereist om de te downloaden PSone-games via een USB stick naar je PSP over te zetten. Dit zal voorlopig alleen nog maar in Japan gebeuren, daar waar de PlayStation 3 al in de winkels ligt. De games zullen tegen een prijs van 525 yen te downloaden zijn dat omgerekend naar onze valuta neerkomt op het bedrag van €3,50. Het zal momenteel alleen mogelijk zijn om de games te spelen op de PSP zelf en dus niet op de PS3, maar daar zal volgend jaar verandering in komen. Of deze feature in de VS of Europa ook aanwezig zal zijn is vooralsnog onbekend. De volgende games zullen in Japan te downloaden zijn:

    R-Types (Irem, shooter)
    Taiyou no Shippo (Artdink, action)
    Migi Hadari U-SA (Artdink, puzzle)
    Dino Crisis (Capcom, action/adventure)
    Global Force (Sony, sim)
    Gekisou Tomaranna (Sony, racing )
    Maru Oukoku no Ningyou Hime 2 (Nippin Ichi, RPG)
    The Convenie: Ano machi wo Dokusen se yo (Hamster, sim)
    Mr. Driller (Bandai Namco, action)

Een groot aantal van deze games zijn exclusief in Japan verschenen en zullen dus waarschijnlijk niet in Europa en Amerika te downloaden zijn als deze feature er überhaupt komt.

  1.   
    Lasso's avatar

    Och, het is een feature. Je kan hem gebruiken of niet. Zul je denk ik wel een mem cardje moeten kopen, ipv dat standaard kaartje.