Geweld krijgt een geheel nieuwe betekenis in thriller-game Overclocked

Games en geweld zijn altijd al een hot issue geweest. Toch kan het ook anders dan alleen maar fysiek geweld en dat willen de makers van Overclocked bewijzen. Een spannende psychologische thriller en veel stof tot nadenken moeten van Overclocked een meeslepende en indrukwekkende game maken. Vandaag zijn er een drietal screenshots van de game uitgebracht die in elk geval alvast laten zien dat de game grafisch prima in orde zal zijn.

Overclocked schotelt je een probleem voor dat net zo diepgaand als standaard is: geweld. De game speelt zich af tijdens een catastrofale onweersstorm die over New York raast en je krijgt een ware thriller voor ogen. Je speelt een pshychiater van het Amerikaanse leger die bezig is met het onderzoeken van de herinneringen van diverse personages. Begeef je op het grensgebied van herinnering en illusie, dromen en werkelijkheid, daders en slachtoffers en ontdek de diepere betekenis van het fenomeen geweld. Een mix van beangstigende thriller-elementen, gecombineerd met echte onderzoeksresultaten van oorlogsimulatie en psychologie: dat is Overclocked.

[SCREENSHOTS]

Overclocked zal op 28 april 2007 uitkomen voor de PC.

  1.   
    ChielB's avatar

    Is weer eens wat anders….ben benieuwd wat ze er van gaan maken.

  2.   
    Uchiha linkz's avatar

    volgens mij wordt het een vette game kijk maar naar screen 1 naakt rond lopen met ne pistool ^^

  3.   
    ChielB's avatar

    Idd wel bijzonder. 😛
    Denk wel dat het wat meer richting Fahrenheit (Indigo Prophecy) neigt, dan naar een actie-/shootergame. Lekker spannende thriller… 8)

  4.   
    Mandamo's avatar

    Ja idd, zoiets dacht ik ook al. En dat is helemaal NIET erg! 😀