Enemy Territory: Quake Wars ook naar Xbox 360 en PlayStation 3?

Enemy Territory: Quake Wars lijkt een veelbelovende titel voor volgend jaar te worden en tot voor kort zou de game alleen naar de PC komen. Inderdaad, tot voor kort, want er is onlangs een gerucht opgedoken dat de game ook naar de Xbox 360 en PlayStation 3 zal komen. Dit zou het uitstel van de game gedeeltelijk verklaren en als we een beetje doordenken wijst dit ook een mogelijk releaseperiode aan, namelijk tegelijk of na de launch van de PlayStation 3. Natuurlijk is dit slechts een gerucht en er is nog niets bevestigt, we moeten afwachten…

In Enemy Territory: Quake Wars speel jij een commando van de Global Defense Forces, of een soldaat uit het Strogg-alienleger. Ze vechten een oorlog uit, met de aarde als inzet.
Op dit moment is er nog niet zoveel bekend over de gameplay, behalve dan dat de game zich afspeelt in uitgestrekte buitengebieden en je tactisch na zult moeten denken om je tegenstander te verslaan. Enemy Territory: Quake Wars is namelijk vooral een online multiplayershooter, net zoals zijn voorganger.
Waar de game tot nu toe om bekendstaat, is de adembenemde grafische kwaliteit. In een vrij vroeg ontwikkelstadium zijn het misschien wel de mooiste gameplaybeelden die we ooit voor de PC hebben gezien.

Enemy Territory: Quake Wars is onlangs helaas uitgesteld en gaat ergens in 2007 op de PC en misschien ook op de X360 en PlayStation 3 verschijnen.

  1.   
    Paolo's avatar

    ‘T zou niet gek zijn voor de bezitters van een 360 of later een PS3.

  2.   
    Cirdan's avatar

    dat zou zoo vet zijn!

  3.   
    Ruudjee's avatar

    Onze vader die in de hemel zijt
    Uw naam worde geheiligd
    Uw Rijk kome
    Geef ons Enemy territory voor de Xbox 360 en PS3
    en verlos ons van het kwade
    Amen 😀