Test je rijvaardigheden in screenshots Test Drive: Unlimited

Race-fanaten met een Xbox 360 kunnen al geruime tijd rondscheuren met Test Drive: Unlimited. De PC versie laat echter nog even op zich wachten, namelijk tot februari volgend jaar. Om het wachten een beetje draagbaarder te maken zijn er vandaag flink wat nieuwe screenshots vrijgegeven.

Test Drive: Unlimited wordt niet zomaar een game waarin je lekker kan rond crossen, maar het wordt een M.O.O.R.: Massively Open Online Racing. Dat betekent dat je dus niet meer in je eentje rond rijdt, niet meer tegen bots moet racen maar dat je met duizenden mensen tégelijk online kan racen. Zo kan je tot 16 mensen met elkaar racen over enorme lappen asfalt, maar er is ook de kans dat je onderweg andere racers tegenkomt die toevallig ook op die track bezig zijn. Dit zorgt ervoor dat het spel een totaal andere beleving zal gaan krijgen dan we tot nu toe zijn gewend van racegames.

[SCREENSHOTS]

Test Drive: Unlimited ligt al sinds september voor de Xbox 360 in de winkels. De PC-versie, Playstation 2 en de PSP-versie zullen pas op 16 februari 2007 uitkomen.

  1.   
    Mandamo's avatar

    Hoe kan ik mijn rijvaardigheden testen met screens? 😛

    Ziet er wel mooi uit trouwens. 🙂

  2.   
    Paolo's avatar

    Mooie screens, vet dat de game ook naar de PC komt.

  3.   
    playstation porteble :P's avatar

    whahaha goeie reactie hahaha
    ik wist wel dat zoiets niet voor de PSP kon ze zegge dat hij ook voor de PSP uitkwam hahaha was wel mooi geweest 😉