Virtua Fighter 5 warmt alvast op met een stevige training

Mocht je volgend jaar de trotse eigenaar zijn van een Playstation 3 en je zoekt een game om je eens flink mee uit te leven, dan biedt Virtua Fighter 5 wellicht uitkomst. Vandaag zijn er weer een aantal nieuwe screenshots uitgebracht die ons wat eerste beelden verschaffen van de herkenbare trainings mode.

Virtua Fighter 5 zal een all-star cast hebben van 17 vechters, inclusief bekende personages uit de vorige delen. Nieuwelingen zijn deze keer El Blaze en Eileen. El Blaze is een Mexicaans vechtkampioen die zijn tegenstanders uitschakelt met zijn snelle Lucha Libre vechtstijl. Eileen komt oorspronkelijk uit China en gebruikt een Kung-Fu stijl die ze van haar grootvader heeft geleerd, een voormalig Kung-Fu master. Als speler heb je de mogelijkheid om je personage aan te passen door te kiezen uit diverse kostuums en items die je vechter bij zich kan dragen. Verder zal het spel 720p HD-resolutie ondersteunen.

[SCREENSHOTS]

Virtua Fighter 5 zal in maart 2007 exclusief verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    TotalPicnic's avatar

    😮 Ik citeer: Bagger!!

  2.   
    Raks's avatar

    je kan gewoon duidelijk zien dat het low-res pics zijn. Dus wordt nog effe afwachten .

  3.   
    ChielB's avatar

    Yep, wachten is vooral op wat ingame-beelden, dan weet je toch wel een stuk beter wat het uiteindelijke resultaat zal zijn.

  4.   
    the_supremacy's avatar

    is het gewoon niet voor de psp 😛 dat de bron het verkeerd heeft.

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    dit ps3 dacht het niet heb al veel meer betere beelden gezien