Donkere vertrekken en mysterieuze figuren in beelden Dark Sector

Stealth en actie zijn altijd al een goede basis geweest voor geweldige games. Dat zien we immers bij series als Splinter Cell. Ontwikkelaar Digital Extremes pakt deze combinatie dan ook met alle plezier er bij en komt met een nieuwe actiegame, Dark Sector. Tot dusver hebben we nog niet heel veel gezien van deze game, maar vandaag zijn er weer een aantal nieuwe screenshots en is er wat artwork van verschenen.

Dark Sector speelt zich af rond een wereld die totaal vernietigd is. De mensen die de vernietiging ontkomen zijn, en dus nog in leven zijn, gaan samen met zwaarbewapende mannen op zoek naar levensresten en overlevingsproducten. De man die verantwoordelijk is voor de vernietiging, is gezocht door de regering en de regering doet er dan ook alles aan om de man te pakken te krijgen, ook met “vindersloon”. Dit alles in de hoop dat iedereen zich in samenhorigheid tegen deze persoon zal keren. Je speelt de rol van Hayden Tenno, een eersteklas geheim agent die alle orde weer moet herstellen en de verantwoordelijke persoon moet zien te grijpen. Dankzij de enorme hoeveelheid technische snufjes waarover Hayden kan beschikken, heb je speciale mogelijkheden om als een ware kameleon je aan de omgeving aan te passen.

[SCREENSHOTS]

Dark Sector staat voorlopig gepland voor het derde kwartaal van 2007 en zal verschijnen op de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    G-Man's avatar

    Van het artwork doen de 4e en 5e plaatjes me denken aan de agents uit Half-Life. Ziet er wel erg vet uit trouwens 🙂