Fanatieke Wii-gamers leven zich uit met mini-games in Rayman Raving Rabbids

Rayman Raving Rabbids lijkt toch wel hard op weg om een heel aparte game te worden. Telkens als er een nieuwe trailer is uitgebracht denk je dat het toch niet nóg gekker kan, maar keer op keer gaat een volgend filmpje er nog eens dunnetjes overheen. De trailer die vandaag is uitgebracht laat toch wel een aantal zeer fanatieke Wii-gamers zien, terwijl ze zich volledig uitleven met de nieuwste Rayman-game.

Rayman Raving Rabbids betekent de terugkeer van de iconische game-held, Rayman, in zijn meest lollige en absurde avontuur ooit. Als de wereld van Rayman bedreigd wordt door een verwoestende invasie van idiote, volledig losgeslagen konijnen, moet Rayman de strijd aan gaan met deze harige vijand en uitvinden wat ze van plan zijn. Je zult vele nieuwe mogelijkheden krijgen, waaronder de optie om Rayman te vermommen. Ga als punker, rocker of hip hopper om zo te kunnen infiltreren bij de konijnen en de wereld te redden.

Rayman: Raving Rabbids komt op 8 december uit als launchgame voor de Nintendo Wii. Op diezelfde dag verschijnt hij ook voor de PC, PlayStation 2, Xbox 360 en Nintendo DS.

  1.   
    N.Frufo's avatar

    Waarom staan ze te schudden zijn zji autistisch? 😮