Ga op safari door een prachtige wild-life trailer van Afrika

Een game die nog maar zeer minimaal in het nieuws geweest, is Sony’s wellicht meest bijzondere project: Afrika. In deze MMORPG ga je de strijd aan met het wild-life op de Afrikaanse steppe. De game belooft hoe dan ook een zeer unieke ervaring te worden en vandaag is er weer een nieuwe trailer opgedoken.

Pak je speer en ga op avontuur door het Afrikaanse continent ten tijde van 13e eeuw. Kies uit een van de vele koninkrijken of sticht je eigen stam. Bescherm jouw mensen en versla je vijanden, zodat de Griotten lofliederen over jouw heldendaden zingen. Bebouw je land, hoed je kuddes, vergaar rijkdom door te handelen, word een machtige krijger, of word heerser van een keizerrijk. Dankzij de Aura 3D-Engine zal Africa adembenemende landschappen tonen, geheel voorzien van de prachtige sound van Afrikaanse drums, hoorns en strijkers. Bezoek honderden unieke locaties zoals de Egyptische tombes, Romaanse ruïnes die bewaakt worden door schimmen van gevallen legionnairs en zelfs een mysterieuze verlaten stad, die alleen verschijnt tijdens volle maan. De keuze is aan jou…

De trailer is via deze link te downloaden.

Afrika zal verschijnen voor de PS3.

 1.   
  spysiem's avatar

  ik dacht dat het een ps3 titel was? 😮 of zit ik nou helemaal mis 😛 dat is een andere africa of niet? 🙄 als het hem wel is vind ik hem wat tegenvallen met de andere beelden die we hebben gezien

 2.   
  ChielB's avatar

  Het is mij ook niet helemaal duidelijk hoe het precies zit. Helaas kan ook nog geen enkele grote internationale site enige uitkomst bieden.

  Er waren al eens wat beelden/verhalen van een Afrika (misschien juist met een k in plaats van een c ;)) waarbij je foto’s moest gaan maken van de Afrikaanse natuur en dieren… wellicht dat we daar spoedig nog meer over gaan horen.
  We houden je op de hoogte! 8)

 3.   
  N.Frufo's avatar

  Joepie de safari in jungl bungle!