Ga morgen los met veel actie en gepuzzel in RoboBlitz

RoboBlitz, ontwikkeld door Naked Sky, is een game die op de krachtige Unreal Engine 3 draait. De combinatie van puzzels en actie moeten de game tot een bijzondere ervaring maken. De game is al enige tijd via Steam voor de PC te verkrijgen, maar vanaf morgen zullen ook Xbox 360-gamers de game binnen kunnen halen, via Xbox Live Arcade. Geloof het of niet, maar Naked Sky heeft het voor elkaar gekregen om alle top-technologie in slechts 50MB te verwerken. Er hangt wel een degelijk prijskaartje aan RoboBlitz, 1200 Microsoft Points (ongeveer 14 euro), maar dan heb je ook wat.

RoboBlitz is een grappige actie- en puzzelgame, waarin physics centraal staan. De meeste bijzondere feature aan de game is misschien wel het feit dat het één van de eerste Unreal Engine 3-games is. In de game draait het om Blitz, die het voor elkaar moet zien te krijgen om een ruimtekanon te activeren. Dit is zijn laatste hoop om zijn eigen wereld te redden uit de handen van piraten.

RoboBlitz is al uitgebracht voor de PC en zal dus vanaf morgen via Xbox Live Arcade ook uitgebracht worden voor de Xbox 360.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren