Hakken tot je erbij neervalt in nieuwe trailer Eragon

Sinds afgelopen vrijdag ligt de filmgame Eragon in de winkels, en zowel de beoordelingen als de verkopen vallen nou niet bepaald tegen. Vandaag hebben we nog een hack ’n slash trailer voor jullie.

Eragon neemt je mee naar een magische wereld van draken, lotsbestemming en avontuur. De jongen Eragon vindt een drakenei in zijn land Alagaesia. Door deze vondst komt hij er achter dat hij als enige zijn land en volk kan beschermen tegen kwade krachten. Ga als Eragon de intense strijd aan met een uniek combo en magic-based combat systeem, geheel voorzien van geweldige finishing moves en unieke counter attacks. Het avontuur stijgt verder nog tot grote hoogte met heftige drakengevechten en verwoestende aanvallen. Fantasy fans kunnen ook samen strijden in een 2 speler co-op met team attack en een gecombineerde gameplay van vliegen en vechten met draken.

Bekijken in High Definition (34MB) kan ook, daarvoor moet je hier zijn.

Eragon is reeds verschenen voor de PC, PlayStation 2, Xbox, Xbox 360, PSP en Nintendo DS.

  1.   
    Mick.W's avatar

    doet me denken aan LotR

  2.   
    TheProf82's avatar

    En nu weet je al dat het spel slecht gaat worden. De vaste camera bij de vechtscene maakt de speler helemaal in de war, je ziet dat hij soms in het wilde weg slaat terwijl de tegenstander achter hem staat. Weer een matige filmgame dus, mark my words.

  3.   
    Bleken's avatar

    Vet! gaar!

  4.   
    ChielB's avatar

    Hoewel je wel kunt vliegen met draken in deze game, maakt toch wel iets goed, denk ik dat de film toch een stuk vermakelijker zal zijn. 8)

  5.   
    punk's avatar

    inderdaad TheProf82 camera is wel slecht

  6.   
    Design's avatar

    Ik sluit me aan bij TheProf82 en ChielB. Zeker dat camerastandpunt lijkt me erg storend. 😕