Nieuwe scans Super Smash Bros. Brawl smaken naar meer

Super Smash Bros. Brawl zal helaas geen launchgame worden voor de Nintendo Wii, toch zitten we er nu al likkebaardend op te wachten. Vandaag hebben we een aantal nieuwe scans voor jullie, vers uit de Japanse magazines Famitsu en Nintendo Dream. Enjoy!

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.
Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken.
Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een hele toffe online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.


Klik op de afbeelding voor een grotere versie


Klik op de afbeelding voor een grotere versie

Super Smash Bros. Brawl moet ergens in 2007 verschijnen.

  1.   
    punk's avatar

    ziet er zo stom uit

  2.   
    Nirusu's avatar

    Ik vind het er zeker wel tof uit zien. Hopen dat Kirby nu wat minder overpowered is.

  3.   
    just_chris's avatar

    ziet er zeker wel lache uit, toch vin ik de graphs niet t belangrijkst
    haha en punk… k vin t n beetje kinderachtig als iemand reageerd dat het er ”stom” uitziet… waarom dan?? leg t dan uit! 😛

  4.   
    Bub’z's avatar

    Ik vond ssb altijd heel verslavend 😀

  5.   
    punk's avatar

    omdat ik een hekel heb aan al die figuurtjes

  6.   
    Uchiha linkz's avatar

    nouw zo erg zijn ze niet 😀 er lopen somige heel vet zo als die nieuwe mario en link 8)