Gran Turismo HD slipt door naar het einde van 2007

Gran Turismo HD is een zeer opgepoetste versie van Gran Turismo 4. En met opgepoetst bedoelen we ook echt opgepoetst. Polyphony Digital lijkt echter wel heel erg te tijd te nemen om dit spel klaar te stomen voor High Definition, want het spel is een lange tijd uitgesteld.

Gran Turismo HD zal geen launchtitel voor de PlayStation 3 meer worden, maar het spel verschijnt nu op z’n vroegst eind 2007. Dit is namelijk te lezen op de website van GameStop, waar de game nu gepland staat voor december 2007. Wedden dat het weer de online-mode was, die het spel de nek om doet?

Gran Turismo HD is de zesde racegame in deze superrealistische raceserie voor de PlayStation. Dit keer zal de game nog mooier, groter en gedetailleerder zijn dan Gran Turismo 4. Ten eerste zijn er meer dan 500 echt bestaande auto’s te berijden op meer dan 100 verschillende banen, verdeeld over racecircuits, stratencircuits en rallystages. De graphics zijn van geweldig hoge kwaliteit en de replays hebben gewoon fotorealistische kwaliteit. De physics en het realisme zijn dit keer ongekend, de tuningmogelijkheden zijn eindeloos en het is weer ouderwets moeilijk. Verder is Gran Turismo HD vrijwel gelijk aan Gran Turismo 4, maar de game biedt ook ondersteuning voor 1080p HDTV’s. Gran Turismo HD twee modes bevatten: Classic en Premium. De classic mode is vooral voor online raceplezier, terwijl de Premium mode zich meer concentreert op offline play.

[SCREENSHOTS]

Gran Turismo HD zal aan het eind van 2007 exclusief voor de PlayStation 3 verschijnen.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Woehaha, gaat lekker met al die PS3 shit

  2.   
    Bleken's avatar

    Idd vette shit

  3.   
    Copyc@t's avatar

    Kuch Forza 2 is ook al een paar keer uitgesteld., en komt nu ook pas in 2007 uit.Gaat lekker met die xbox360 shit.

    Sorry maar daar vroeg je om.

  4.   
    mastertje's avatar

    fanboy

  5.   
    Cirdan's avatar

    *kuch* copycat = fanyboy…

    ik denk meer dat die andere bedoelen dat het lekker gaat me de games die allemaal naar de PS3 gaat;)

  6.   
    snuifski's avatar

    Gran tourismo hd is toch niet de nieuwste gran tourismo,maar een update van deel 4 toch?