Video Marketplace kent grote problemen sinds de lancering

Sinds twee dagen is in de Verenigde Staten de nieuwe Video Marketplace voor de Xbox 360 gelanceerd, maar echt vlekkeloos is de introductie van deze service nog niet verlopen. Video Marketplace geeft Xbox Live gebruikers de mogelijkheid om films en tv-shows te downloaden in standaard of high definition formaat. Helaas is de grote populariteit van de service meteen ook het grootste probleem, want al snel na de introductie regende het klachten bij Microsoft. De downloads zouden extreem traag zijn en sommige gebruikers kregen niet eens de content binnen waarvoor ze betaald hadden.

Microsoft zegt dat er inmiddels een team continu aan het werk is om alle problemen op te lossen en ook is er op Xbox.com een speciaal Video Marketplace Forum waar medewerkers proberen om vragen te beantwoorden. In elk geval zal Microsoft er alles aan doen om gedupeerde gebruikers alsnog van de juiste content te voorzien, maar ook het terugstorten van Microsoft Points zal mogelijk zijn.

Video Marketplace moet nog buiten de Verenigde Staten gelanceerd worden. Door de vele licentie-aanvragen duurt dit langer dan verwacht, maar Microsoft hoopt dit op niet al te lange termijn voor elkaar te krijgen.

  1.   
    Nirusu's avatar

    Goed dat microsoft daar aan gedacht heeft.. 😕