Volgend jaar ook geen nieuwe Tokyo Game Show?

Eerder dit jaar werden we al opgeschrikt door het nieuws dat er straks geen ‘ouderwetse’ E3 meer zal komen, maar alleen nog een kleinschalige beurs, puur gericht op bedrijven. Gelukkig bleek er later alweer een groep mensen zich in te gaan zetten om toch nog een soortgelijke beurs te organiseren, maar de schrik zat er toch even goed in.


Het gerucht gaat nu echter dat er in 2007 ook geen nieuwe editie van de Tokyo Game Show zal komen. Ondanks dat er dit jaar sensationele bezoekersaantallen waren, schijnen de grote uitgevers geen heil meer te zien in de beperkte budgetten van de Japanse huishoudens.

Aangezien het vooralsnog slechts een gerucht is, kunnen we het wellicht met een korreltje (of strooiwagen) zout nemen. Toch is het een feit dat de Japanse budgetten niet de meest royale zijn, waardoor een focus van de grote uitgevers op andere markten een logische stap lijkt. En waar rook is, is vrijwel altijd vuur…

  1.   
    the_supremacy's avatar

    😮 ik ga in hongerstaking 👿

  2.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Dat de ouderwetse E3 verdwenen is is egt een nachtmerrie voor elke gamer omdat dat het wallhala van de games was… maar dat nu TGS ook all gaat verdwijnen meschien 😕 ben ik het eigelijk wel mee eens omdat er toch alleen maar veel Ps3 titels stonden inplaatst van Xbox 360 titels en aan gezien die jappies veel geld eraan uit geven zette ze het meschien stop 😆 TGS mag gaan 😉 E3 MOET blijven 8) maar we hebbe altijd als nog hier in ons eigen kikkerlandje de Gameplay!! 8) Morgen breekt de hell los heb alleen morgeh school maar ik ga zaterdag daar heen kan niet wachten 😆 8)

  3.   
    spysiem's avatar

    wat is er erg aan ps3 titels? 😕

    ik vind het wel jammer wordt zo steeds minder..wat wel tof is dat het zich steeds meer afspeelt bij ons in de buurt 😛

  4.   
    Baklap's avatar

    Volgend jaar is de Gameplay de grootste beurs van de wereld. 😀

  5.   
    Nirusu's avatar

    🙁