Beleef je eerste vlieglessen in nieuwe trailer Superman Returns

Nadat eerder dit jaar al de film Superman Returns in de bioscoop te zien was, is het binnenkort tijd voor de gelijknamige videogame. Heb je altijd al willen vliegen als Superman, of wil je gewoon lekker de bink uithangen met je superkrachten? Dan moet Superman Returns dé ideale game voor jou zijn. Vandaag is er een trailer uitgebracht die je de vliegkunsten uit de game laat zien.

Superman Returns is gebaseerd op de gelijknamige bioscoopfilm. Aan jou de taak om de levendige stad Metropolis te verkennen en te beschermen. De stad is niet alleen erg uitgestrekt met meer dan 100 vierkante kilometer oppervlakte en ruim 10.000 gebouwen, maar ook zal de stad dynamisch veranderen wat van invloed is op de gameplay. Inwoners zullen vluchten voor gevaar en komen uit hun auto’s om foto’s van jou te maken als je over de stad vliegt. Superman mag dan wel onoverwinnelijk zijn, Metropolis is dat niet. Kies je ervoor om gemene schurken te achtervolgen, of geef je de voorkeur aan het beschermen van de stad en haar inwoners tegen een enorme tornado. Zorg dat de schade-meter niet te hoog uitslaat en overwin als Superman!


Superman Returns verschijnt op 24 november voor de Xbox 360, Nintendo DS, en PSP. De versie voor de PlayStation 2, Xbox en GBA zal halverwege december uitkomen.

  1.   
    Cirdan's avatar

    ziet er wel vet uit hoe de cape beweegt maar verder lijkt mij niet echt super..

  2.   
    spysiem's avatar

    ik vind het er zowieso al goed uit zien voor een comic/film-game..spiderman zou die graphics en mogelijkheden moeten hebben 8)

  3.   
    Cirdan's avatar

    ik bedoel de spel dan..dat lijkt mij geen reet aan:P

  4.   
    Design's avatar

    Ziet er wel vet uit dat vliegen. 8) Alleen lijkt het me wel wat saai als dat het enige boeiende is aan deze game.