Op je gemakje de auto wassen in nieuwe gameplaytrailer Red Steel

Red Steel wordt een exclusieve game op de Nintendo Wii met een aantal leuke features en de innovatieve gameplay van de Wii kan voor een vermakelijke besturing zorgen. Want zeg nou zelf, is het niet leuk om zwaaiend en draaiend voor de televisie ninja’s neer te schieten en te hakken? Totdat er een bekende binnenkomt waarschijnlijk… Vandaag hebben we weer een stevige gameplaytrailer.

In Red Steel ontdek dat je verloofde gekidnapt is en haar vader, een mafia baas, vermoord is door een rivaliserende bende. Om haar te redden en je eer te behouden, moet je van Los Angeles naar Tokyo reizen en vechten tegen de onderwereld van Japan. In tegenstelling tot de meeste FPS-games is doden niet het beste om van je tegenstander af te komen. Om meer macht te krijgen kun je een tegenstander beter genade gunnen om hem vervolgens bij je zien aan te sluiten.

Red Steel is een launchtitel voor de Nintendo Wii, in Amerika 19 november en bij ons 8 december.

  1.   
    TheProf82's avatar

    Schijnt, jammergenoeg, erg tegen te vallen, check gamerankings.

  2.   
    Diede's avatar

    graphics vallen best tegen om eerlijk te zijn.

  3.   
    TheProf82's avatar

    Het richten ziet er erg oncomfortabel uit.

  4.   
    Bleken's avatar

    Das toch niks aan zeker… Dat lijkt gwn een spel van internet zoals www.spele.nl 😉

  5.   
    Asilaydying_Johny's avatar

    OMFG dat ze zulke games nog durven te make :/
    Dit is echt slechtste game sinds delta force extreme

  6.   
    just_chris's avatar

    oke, even een vraagje, buiten dit filmpje, hebben jullie meer gelezen/gezien over red steel? het lijkt erop dat jullie een game beoordelen over zo’n klein kutfilmpje. Deze game word zeker vet en word de 1e game (samen met zelda) die ik voor de Wii ga halen, ok de graphics zijn niet geweldig, maar t gaat toch om de gameplay? en dat is dus echt niet alleen maar vanaf een auto’tje schieten

  7.   
    Bleken's avatar

    Het gaat om alles niet alleen gameplay 😮

  8.   
    Uchiha linkz's avatar

    jullie focussen altijd op gfx gwn mooie gfx plus een goei
    gameplay = een goed spel WILLEN JULLIE GFX GA NE KEER NAAR BUITEN 😕

  9.   
    Copyc@t's avatar

    Hou toch eens een keer op over die gameplay hype van de Wii, jullie doen alsof de gameplay van de Wii mote de hemel op aarde is. Dat moet nog maar allemaal blijken. Red steel schijnt maar een magere game te zijn met mindere graphics en een stroeve besturing, 2 beoordelingen kwamen niet verder als een magere 5 en dat zegt toch wel wat…..

    Next-gen games en dat is al zovaak gezegd moeten ook next-gen uitzien en dat doen de Wii games gewoon niet. Met zo een hardware is dat ook niet verwonderlijk. Eerlijk is eerlijkmde Wii games zijn net ietsie beter als xbox-niveau en steken over een jaartje erg schril af tegen de graphics op de andere 2….

    Of de Wii standhoud als de hype voorbij dat wil ik nog wel eens zien.

    Voor vette aparte gameplay heb je geen Wii-mote nodig. Voorbeeld? Okami op de PS2.

  10.   
    just_chris's avatar

    En nu kom je op het moment van meningsverschillen denk ik. maar next gen? beweer jij dat dit geen next gen is? ok graphics wat minder, maar ze gaan er wél mee door. qua besturing.. lijkt mij vrij next gen. En gameplay-hype? als de gameplay niet belangrijk is, kijk je toch gewoon een film? gameplay is juist belangrijk, en graphics ook wel, maar als het ermee door kan, hoor je mij zéker niet klagen

  11.   
    Copyc@t's avatar

    Noem de besturing maar next-gen..dit soort van besturingen bestaat al langer en is anders, niet next-gen, dat is wat Nintendo zegt omdat ze verdommes goed weten dat de Wii op andere vlakken gewoon achter de twee anderen aan waggelt.

    En ga jij beweren dat de gameplay op de xbox360 en de PS3 dan niet next-gen is, en op de Wii wel..Waarom op de Wii wel omdat de besturing op een andere basis is gefundeert? Nintendo noemt het next-gen en iedereen loopt achter nintendo aan, ja de gameplay op de Wii is next-gen…Ik vind van niet en dat is mijn mening.

    Waarom gaat Nintendo dan een Wii uitbrengen met dvd playback, waarom heeft Nintendo gezegd dat ze een Wii gaan uitbrengen met HD (720p 1080i) ondersteuning?

    Omdat ze verdommes goed weten dat ze achter de feiten aanlopen en dat ze het met de Wii mote en xboxgraphics echt NIET gaan redden.

    Next-gen is niet alleen een afwijkende besturing, next gen is een totaal pakket. En dat is wat op de Wii gewoon ontbreekt, klaar.

  12.   
    just_chris's avatar

    Ga je nu dingen voor mij verzinnen die ik zal zeggen volgens jou? ik zeg niet dat de xbox360 en ps3 niet next gen zijn copycat. Dat zijn ze namelijk wel. Alleen ik vind de graphics nou eenmaal niet zo belangrijk, mijn smaak gaat meer naar een nieuwe soort gameplay. Inderdaad, geheel nieuw is het niet. klopt, heb je helemaal gelijk in, kijk maar in arcade hallen, house of the death enz, ook nintendo ook vroeg met duckhunt enzo. Maar het is wél nieuw om gewoon lekker vrij rond te kunnen lopen en ondertussen ook te kunnen knallen door zelf wat directer te richten op je enemy. Dat vind k wel orgineel. Vind jij dat niet? maakt mij nog niet uit, arcade hallen sterven uit en ik heb veel lol daar, dan maar op mijn tv’tje thuis. En dan mijn laatste opmerking… nintendo loopt achter de feiten aan? eigenlijk niet.. ja ze gaan nog wel mee met een beetje verbeteringen qua graphics enzo, omdat er nou eenmaal vraag naar is, dat heet markt. Maar zij hebben tenminste de ballen, om ook zelf risico te nemen en hun hart qua gamen te volgen, en niet de markt achterna hobbelen en er zoveel mogelijk geld uit te krijgen. Nintendo gaat zijn eigen weg…