Trailers van Tony Hawk’s Downhill Jam komen naar beneden gezoeft

Tony Hawk’s Downhill Jam doet het is een keer totaal anders. In plaats van weer de gebruikelijke modes van een Tony Hawk game moet je nu zo snel mogelijk een parcours vol obstakels voltooien. De serie is echter bekend geworden om de tricks, het grinden etc. dus of het nieuwe concept in Tony Hawk’s Downhill Jam gaat werken zal de tijd ons moeten leren. Vandaag hebben we drie nieuwe trailers.

In Tony Hawk’s Downhill Jam wordt voor de eerste keer afgeweken van het orginele concept. Niet langer zul je in een skatepark of op straat zoveel mogelijk trucjes uit moeten halen, maar ditmaal is het zaak om zo snel mogelijk naar beneden te komen vanaf bijvoorbeeld de drukke straten van San Francisco of de steile bergen van Machhu Pichu. Tijdens deze halsbrekende afdaling is het uiteraard nog steeds mogelijk om allerlei trucjes uit te halen, en de punten en de tijd zullen samen je score vormen. Daarnaast zul je voetgangers en auto’s moeten ontwijken, en je tegenstanders van de weg moeten beuken om een voorsprong op te bouwen.
In de Nintendo Wii-versie is het mogelijk om met de Wiimote heen en weer te leunen en hem in een richting te bewegen, zodat je ook daadwerkelijk die kant op zult skateboarden. Het leunen, gecombineerd met het sturen moet ongetwijfeld voor een leuke spelervaring gaan zorgen.

Tony Hawk’s Downhill Jam is een launchtitel voor de Nintendo Wii en zal 8 december verschijnen. Een release voor de Nintendo DS en de Game Boy Advance staat voor diezelfde periode gepland.

  1.   
    MaxrinAss's avatar

    is dit SERIEUS??? Deze skate-game ziet er wel ERG nep uit zeg 8)