Hartverzakkingen niet uitgesloten met trailer F.E.A.R. Extraction Point

De game F.E.A.R. voor de PC werd zó lovend ontvangen en dus kon een versie voor de consoles niet uit blijven. F.E.A.R. Extraction Point ligt overmorgen alweer in de winkels en om ons nog te bewijzen dat schrikken ook wel eens leuk kan zijn, heeft Sierra Entertainment vandaag weer een nieuwe trailer vrijgegeven.

F.E.A.R., First Encounter Assault Recon, is Monoliths nieuwste shooter die om actie en horror draait. Een paramilitaire groepering heeft succesvol een luchtvaartbedrijf ingenomen en de mensen daar tot gijzelaars gemaakt. Ze stellen geen eisen, maar dat weerhoudt de overheid er niet van hun beste mensen naar binnen te sturen en er een einde aan te maken. Dat plan mislukt gigantisch, want de gestuurde commando’s worden grof overmeesterd en de beelden die het naar buiten halen worden abrupt afgekapt door een heel eigenaardige vorm van vernietiging. Gelukkig ben jij er nog, want jij bent getraind om het overklaarbare onderuit te halen en krijgt de beste en nieuwste spulletjes mee. Tijd om er alles aan te doen om dit tot een goed einde te brengen!

F.E.A.R. is al geruime tijd te spelen op de PC en zal op 17 november verschijnen voor de Xbox 360. Wanneer de Playstation 3-versie zal uitkomen is nog niet bekend gemaakt.

  1.   
    Design's avatar

    Dat kleine meisje is echt zo creepy. 8)