Gamersnet.nl

Prijsvraag: [Update] WIN kaarten voor de Gameplay!

Over anderhalve week wordt het grootste Nederlandse gamesevenement van het jaar gehouden; de Gameplay. Op 24, 25 en 26 november vindt namelijk in de Jaarbeurs Utrecht een nieuw gamesevenement plaats. De organisatoren van de TMF Gameplay en de GamExpo hebben dit jaar hun krachten gebundeld en zoiets als de Gameplay hebben we nog nooit in Nederland gezien. Maarliefst twaalfduizend vierkante meter wordt gevuld met de nieuwste games, voor de PC en de Xbox 360 maar ook de Nintendo Wii en de PlayStation 3. Daardoor is het de eerste keer dat er in Nederland gespeeld kan worden met deze twee consoles.

Onder andere Sony, Microsoft, Nintendo, EA, THQ, Atari, Eidos, Midway, Activision, Lucas Arts, Sega, Ubisoft, Square en Capcom hebben hun komst al bevestigd, en ze zullen dan ook groots uitpakken op hun stands. Naast de nieuwste games biedt de Gameplay nog veel meer; zo zijn er competities van veel verschillende games, zoals het NK Pro Evolution Soccer en het NK FIFA, geven de World Cyber Games-afgezanten een showmatch en vinden de Best of Benelux-wedstrijden er plaats. Daarnaast zijn er ook nog een heleboel goodies te scoren op het grote podium. En last but not least vind vrijdagavond vanaf vijf uur de TMF Game Awards plaats. Meer informatie is te vinden op de website met onder andere de gigantische lijst van speelbare games.

De stemmen zijn geteld, de honderden mailtjes gelezen en we zijn tot een uitslag gekomen. De winnaars hebben bericht gehad. De kaartjes liggen uiterlijk morgen bij jullie in de bus.