Need for Speed: Carbon scheurt voorbij op de Nintendo Wii

Need for Speed: Carbon ligt inmiddels al een anderhalve week in de winkels en alle tekenen wijzen op een verkoopsucces. Vandaag hebben we een nieuwe rits screenshots van deze game ontvangen voor de Nintendo Wii, en die willen we jullie natuurlijk niet onthouden.

In Need for Speed: Carbon zal je niet langer een eenzame racer zijn die samen met zijn auto leeft en in z’n uppie de races beleefd. Ditmaal heb je een team achter je staan die je helpt met de races. Zo zijn er uiteraard een aantal werklui die je auto tiptop in orde houden, maar ze kunnen je ook tijdens een race daadwerkelijk helpen door de tegenstanders dwars te zitten.
In Need for Speed: Carbon draait het erom om races te winnen en hierdoor grondgebied van rivaliserende bendes af te pakken. Wanneer je een aardig eindje gevorderd bent in de turf van je vijand, zul je tegen hun leider moeten racen, net zoals in Need for Speed: Most Wanted. De stad waarin je racet ligt in een bergachtig gebied en de meeste races tegen deze leiders zullen zich hierin afspelen. Deze zogenaamde canyon duels zijn bloedstollend snel en gevaarlijk, met haarspeldbochten, hoogteverschillen en smalle weggetjes.
Naast het racen is het uiteraard ook weer mogelijk om je auto naar eigen wens te tunen, waar je bij wordt gestaan door je crew. Het is dit keer mogelijk om te kiezen uit nog meer onderdelen, maar je kunt ze ook zelf ontwerpen.

[SCREENSHOTS]

Need For Speed: Carbon is reeds verschenen voor de PC, PS2, Xbox, Xbox 360 en Gamecube. De PSP-, Gameboy Advance- en Nintendo DS-versie heet Need for Speed: Carbon – Own the City en ligt ook begin november in de winkel. De Wii-versie volgt in december rond de release en tot slot zal de PlayStation 3-versie volgend jaar maart uitgebracht worden.

  1.   
    Serious Sam's avatar

    lijkt me niet echt geweldig

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ja alleen word het enorm wennen voor de mensen die altijd met een controller hebben gespeeld.
    😉

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    @Games4Ever

    hoezo dat nu weer. ik heb nfs altijd op console gespeeld behalve underground 2 en die erna kwam die vond ik niet leuk. maar wennen nou nee

    maar wel vet spel

  4.   
    Design's avatar

    @Crimineeltj
    Hij bedoelt die speciale controller van de Wii, waarmee je zelf mee moet bewegen. Dat het even wennen zal zijn om daarmee je auto te besturen.

    Lijkt me wel vet om eens te proberen met die Wii controller. 8)

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    @design haha oke ik dacht al ja dat is effe wennen