Alles over de accessoires van de Xbox 360

Kerst komt eraan, dus ook Microsoft heeft grote plannen om de verkopen van de Xbox 360 extra te stimuleren. Zo komt de HD-DVD dan eindelijk deze kant op. Helaas niet in november, maar 1 december zal de add-on te koop zijn. Je krijgt dan direct de film King Kong op HD-DVD en een remote om het boeltje aan te sturen vanaf je luie stoel. Dit alles voor de prijs van ongeveer 200 euro.

Maar de drive komt niet alleen. Ook het Wireless Racing Wheel zal de eerste dag van december te koop zijn. Hierbij zit ook al een goodie, en wel een gelimiteerde oplage van Project gotham Racing 3 mét force feedback ondersteuning! De combi kost je ongeveer 135 euro.

17 november zijn de twee nieuwe frontjes: “Halo” en “Viva Piñata” te krijgen om je console op te leuken. Deze zullen tussen de 20 en 25 euro gaan kosten. Er komt ook nog een draadloze headset die 24 november te koop zal zijn voor rond de 50 euro.

Sparen dus!

 1.   
  Kilerden's avatar

  word een dure kerst als je dat gaat kopen. 😛

  Ik denk dat ik dat frondje van halo miss. wel ga kopen maar da zie ik nog wel.

  en ik heb gelezen op het forum van xbox world dat de draadloze headset maar 5 uur meegaat.:( en dat je hem niet kan gebruiken als je hem op moet laden. 😥

  duss dan mar met draad:P

 2.   
  Deadstriker's avatar

  Wrrm sparen je kan het altijd nog voor sinterklaas vragen 😛

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  misschien dat halo frontje wel leuk als ik een 360 heb

 4.   
  Mr. Hell Flip!'s avatar

  Ik ga voor de wireless headset, en volgens mij ging die 8 uur mee, maarja als ik ‘m moet opladen pak ik wel even tijdelijk mijn bedrade headset. 😉