World of Warcraft: The Burning Crusade op 16 januari in de winkels

De uitbreiding op de populaire MMORPG World of Warcraft; The Burning Crusade, zal op 16 januari in zowel de Amerikaanse als de Europese winkels liggen. Dat heeft Blizzard Entertainment vandaag aangekondigd. Nog twee maandjes en een week dus voordat je de nieuwe limiet van level 70 mag gaan bereiken. In de winkels zullen twee versies verschijnen: een normale versie van โ‚ฌ 34,95 en een speciale Collector’s Edition, die waarschijnlijk โ‚ฌ 69,95 zal gaan kosten. Daarbij meldt Blizzard dat tevens de mijlpaal van 7,5 miljoen World of Warcraft accounts is bereikt.


World of Warcraft: The Burning Crusade gaat over de eindeloze kruistocht die de Burning Legion voert om Azeroth te vernietigen. In The Burning Crusade zullen de helden van de Alliance en de Horde hun weg door de Dark Portal vinden, waarna ze in Outland belanden. Dit is het thuisland van de Burning Legion waar voor de spelers een flinke lading nieuwe dungeons, raid instances, steden en natuurlijk quests staat te wachten.
Behalve een nieuw verhaal en een nieuw landschap zal in The Bruning Crusade ook de levelcap worden verhoogd, eindelijk, van 60 naar 70. Zodra een speler level 60 bereikt heeft zal het een stuk moeilijker worden om naar een volgend level te werken. Het zal zelfs net zo lang gaan duren om van level 60 naar level 70 te komen als van level 1 tot level 60. Zodra je weer een nieuw level bereikt krijg je natuurlijk weer nieuwe spells, gaan je statistieken omhoog en kun je in nieuwe talents investeren. Behalve deze nieuwe opties zul je ook kunnen kiezen tussen twee nieuwe rassen: de Bloodelfs voor de Horde en de Draenei voor de Allience.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  nee doe dat die arme zielen niet aan :p

 2.   
  Cirdan's avatar

  boring spel…ziet de verslaving er niet in

 3.   
  Bub’z's avatar

  idd crimineeltje ๐Ÿ˜ฅ
  geef de verslaafden niet nog meer spul om verslaafd aan te raken ๐Ÿ˜ฅ

  nouwja, wel leuk voor de mensen die de game spelen en niet verslaafd zijn ๐Ÿ˜†

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  @ Jackson15

  ik ook niet. ik heb het gespeeld ging ook iedere avond na me stage weer effe spelen. maar het word saai de wereld is te groot je kan teveel.

 5.   
  Cirdan's avatar

  ja idd teveel! teveel mogelijk heden…eindeloos trainen..op het laast moest constant tegen hetzelfde vijand vechten omdat je daar het meeste xp kreeg en dat je diegene ook aan kon..

 6.   
  para's avatar

  ieder zijn eigen smaak

 7.   
  Finsj's avatar

  Ben blij dat ik eindelijk af ben gekickt van dat spel…
  Kost je echt minimaal 6 uur per dag, en dan behoor je nog tot de ‘slechtste’ van de server…

 8.   
  Rijstekorrel's avatar

  @VinsjePrinsje

  wees blij er bestaat nog meer dan alleen WOW. ga buiten hangen met wat vrienden bijv. of een vriendin zoeken is ook leuk.

  niedegeval die 2 dingen zijn leuker als WOW. als je WOW al leuker vind naar deze dingen moet je echt naar een afkick kliniek

 9.   
  Cirdan's avatar

  idd crimineeltje;) lekker lol trappen met vrienden en samen met je vriendin stappen;) dat is beter dan WoW en dan nog 6 uren per dag…zonde van de tijd ๐Ÿ™„

 10.   
  MaxrinAss's avatar

  Ik heb eergisteren de trial van 14 dagen van WoW gekocht, stomme zet, raad maar…… *verslaafd*. Gellukig mag ik de hele versie van mijn broer niet kopen anders krakt hij hem in duizend stukjes ๐Ÿ˜›

  Daar ben ik eigenlijk wel blij mee ๐Ÿ™‚

 11.   
  Cirdan's avatar

  dan heb je een slimme broer;) want maakt wat van je leven in plaats uren achter de computer zitten;)

 12.   
  Design's avatar

  Idd, ikzelf heb hem al enkele keren gespeeld bij een vriend, maar ik vind het gewoon te groot. Maar als ik echt veel tijd had om het allemaal te ontdekken, zou ik er wel aan verslaafd worden. Fantastische game wel, maar gewoon te verslavend. ๐Ÿ˜‰

 13.   
  Rijstekorrel's avatar

  kijk er zijn dus nog wat slimme mensen ๐Ÿ˜€

 14.   
  Ralphieboy14's avatar

  hebben…hebben….hebben….hebben!! BLOOD ELFS!! OUTLAND!!! YAY!! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜€ 8)